| Autor |
Wiadomość |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Pretty Boy
Zrzęda

Grupa: UserWiek: 23 Dołączył: 07 Cze 2010 Posty: 57 Otrzymał 3 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-02-06, 12:19
|
|
|
| jesli nie dal tamtych ssow ban powinien zostac |
|
_________________ CHUJ Z WASZYM POLSKIM JESTESMY NArODEM SLONSKIM tylko GOrNY SLONSK
 |
|
|
|
 |
aku19911
Nowicjusz

Grupa: UserDołączył: 06 Sie 2010 Posty: 7
|
Wysłany: 2011-02-06, 12:20 Re: @ REFRESH
|
|
|
Masz ode mnie pozdrowionka ej o co ci znow chodzi jak cos ogarnij sie bo bylo juz dawno ten temat na ruszyc a nie sie teraz obudziles wiec odp sie ode mnie.!!
A zenada to jestes ty buahhaha
[ Dodano: 2011-02-06, 12:22 ]
Jesszcze raz pozdrawiam żal mi sie zrobiło jak czytam ten nowy temat !!! |
|
|
|
|
 |
Darius
Mega Gaduła

Grupa: GameBoardWiek: 16 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 404 Otrzymał 25 fragów(i) Skąd: Podhale/NT
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-02-06, 13:44
|
|
|
CATERR... Pierdo**** sie w czolo i nie pisz juz wiecej zadnych postow. Pisalem Ci... Chcesz miec cos do powiedzenia? Napisz podanie o admina, bo poki co jestes dla mnie ZEREM. Nie interesuja mnie, ani Twoje sugestje, ani zadne watki przez Ciebie poruszone, wiec prosze Cie... Nie pisz juz wiecej nic na moj temat, ani na temat kogokolwiek. Robisz z siebie kompletnego kretyna i idiote piszac takie teksty... Co? Aku tez Ci na servie podpadl? Nie dal Ci "paki" rozbroic? Wez czlowieku ochlon i zmien styl grania i zycia bo juz nie wytrzymuje z Toba...
Tyle ode mnie., Pzdr i idz do mamy sie poskarz |
|

|
|
|
|
 |
MvP
Upierdliwiec

Grupa: UserDołączył: 29 Cze 2010 Posty: 44 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 2011-02-06, 14:25
|
|
|
| exe nie unoś się:) przeczytaj definicję słowa "forum" ok?? a CATERR trochę przeginasz, wszystkich o wszystko osądzasz, mając mało przekonujące dowody:) |
|
|
|
|
 |
freeman991
Nawijacz Zjarany

Grupa: UserWiek: 20 Dołączył: 31 Paź 2010 Posty: 29 Skąd: Męcka Wola-Sieradz
|
Wysłany: 2011-02-06, 15:14
|
|
|
| Catter po twoich postach i twoim zachowaniu wnioskuje ze najlepiej nadal bys sie do pracy w policji : ) |
|
|
|
|
 |
Pretty Boy
Zrzęda

|
Wysłany: 2011-02-06, 15:22
|
|
|
| ja bym mogl byc policjantem wdupial bym futer(wiesz co to?)jaral zielsko i napierdalal cie palom po facjacie |
|
_________________ CHUJ Z WASZYM POLSKIM JESTESMY NArODEM SLONSKIM tylko GOrNY SLONSK
 |
|
|
|
 |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 2011-02-06, 17:13
|
|
|
| freeman991 napisał/a: | | Catter po twoich postach i twoim zachowaniu wnioskuje ze najlepiej nadal bys sie do pracy w policji : ) | Widac ze masz wypalony mozg do konca ; ] jakby ktos Ci 'zajebal' stara to co kurwa MALANOWSKIEGO bys wynajal leszczu ? Jestescie smieszni a jak widzicie policjanta to kurwa aniol i tyle na ten temat.
@ _eXe_ bez napinki wrzuc na low, gonna be ok. Tym postem pokazujesz swoja prymitywnosc, ale przypadki chodza po ludziach coz. I nie potrzebuje funkcji administratora aby sie wypowiadac a to czy wy zwazacie na to co pisze to mi to zwisa. Forum to forum.
@ A po trzecie nie uwziolem sie na niego. Pamietal jak dostal dawno temu bana na CBBLE z reasonem : SS na blabla. Wiec nie napinaj sie tak, mielismy przyklad wielkiego gracza Powaznie z fake skilem.
Mysle ze jak jakis ogar. admin to przeczyta bo tacy sa to sie tym zajmia, bo on napewno mial robione ss ktorych nie raczyl wrzucic. |
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-02-06, 19:33
|
|
|
te ssy miał chyba robione z pół roku temu i fakt nie wrzucił bo jak twierdził nie było ich nigdzie na kompie...nie wiem ile w tym prawdy ale co ? gra niech gra - ssy juz jedne miał robione ostatnio (fakt super moment ekse wybrał ;-)) i jak jeszcze bedziemy mieli wątpliwości to się mu zrobi ssy nie raz nie dwa nie trzy razy i tyle w temacie :-) prędzej czy później jak coś ma to to wyjdzie i tyle.
Pozdrawiam |
|
_________________ Sąd ostateczny! przed tym nie uciekniesz! Przede mną też!
Poczuj! Piekielną! Moc!
 |
|
|
|
 |
Pretty Boy
Zrzęda

|
Wysłany: 2011-02-06, 19:47
|
|
|
| 100% prawdy |
|
 |
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-02-06, 19:54
|
|
|
Dokladnie tak jak mowi Piekielny A chwila zrobienia byla dokladnie zaplanowana i przemyslana pod kazdym z mozliwych sposbow Nie doswiadczony gracz moglby powiedziec, ze w takich momentach nic nie wyjdzie na SSach, ale ja Wam powiem... Ten kto wie o co chodzi to wie o co chodzi.
Pzdr i do zamkniecia |
|

|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-02-07, 08:19 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |