| Autor |
Wiadomość |
hellsing
Wygadaniec
Grupa: V.I.PDołączył: 28 Maj 2010 Posty: 30
|
Wysłany: 2010-05-29, 12:47 Team Play .
|
|
|
Gram już parę dni na tym serverze i nie trudno zauważyć , że server TP to tylko "TeamPlay" w jego nazwie . Żaden z graczy nie gra drużynowo , mało , który ma mikrofon . Paka kampi na respawnie , gracze często też i mógłbym wrzeszczeć przez mikrofon , że są na B oni i tak kampią na A . Admini też mają w "D" , gdzie kto jest . 2 razy w ciągu mapy może napiszą "PAKA TT" , nie widziałem jeszcze , aby weszli na specy'a od razu po wejściu na server , by ogarnąć czy ktoś nie czituje , może , AFK czy kampienie z paką . Ogarnijcie to TP , bo więcej w Tym TP jest FFA , niż gry zespołowej .
Pozdrawiam . |
|
|
|
|
 |
Wasilij
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 15 Sty 2010 Posty: 184 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: US
|
Wysłany: 2010-05-29, 13:27
|
|
|
hellsing, co do twojego postu :
1.Jeśli piszesz ze | Cytat: | | Żaden z graczy nie gra drużynowo | co na to poradzi admin skoro wszyscy tak graja.
2. | Cytat: | | mało , który ma mikrofon | moze mam im kupic albo moze ty kazdemu zasponsorujesz
3. | Cytat: | | Paka kampi na respawnie , gracze często też | nie wiem jak inni nie bede sie wypowiadal ale ja daje slay za kampe na respie badz kicka
4. | Cytat: | | nie widziałem jeszcze , aby weszli na specy'a od razu po wejściu na server , by ogarnąć czy ktoś nie czituje | podczas gry to robie nie musze wchodzic na specta bo to nie potrzebne, cziter widzac admina na spectate wylacza je proste ...
5. | Cytat: | | może , AFK czy kampienie z paką | zgine patrze
Tyle z mojej strony fakt ze TP nigdy nie bedzie takie jak na mix'ach czy sparach ze wszyscy sie rozumieja i bez problemow komunikują ale server moim zdaniem nie jest najgorszy i jest ogarniety, sporo adminow i wszyscy dobrze sobie radza ... |
|
|
|
|
 |
hellsing
Wygadaniec
|
Wysłany: 2010-05-29, 13:48
|
|
|
Wasilij, nie będę wymieniał nicków , którzy to admini . Nigdy Cię nie widziałem na servie , chyba , że masz inny nick niż na forum .
| Wasilij napisał/a: | | moze mam im kupic albo moze ty kazdemu zasponsorujesz |
Chodziło Mi bardziej , że nikt nie komunikuje gdzie idzie z paką itp. Źle to napisałem .
| Wasilij napisał/a: | | podczas gry to robie nie musze wchodzic na specta bo to nie potrzebne, cziter widzac admina na spectate wylacza je proste ... |
Przeważnie cziterzy to gracze , którzy nie są stałymi bywalcami na danym serverze , więc skąd ma wiedzieć , który to admin ? Będzie grał dalej . |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
hellsing
Wygadaniec
|
Wysłany: 2010-05-29, 15:27
|
|
|
| SignuM napisał/a: | | hellsing, złóż podanie na admina |
-Wymagania .
| SignuM napisał/a: | | jak Ci wszystko nie pasuje.,albo w najlepszym przypadku zmień serwer na taki gdzie wszyscy mają mikrofon i są pro hajtami... xD |
Ja to piszę by Wam ubliżyć , czy , aby się poprawiło ? O co Ci chodzi z pro hajtami , a o mikrofonie pisałem post wyżej . Zresztą i tak się nie zmieni -,- |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
r4is0n
Mega Gaduła Prof.S.JonaliSta

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 795 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2010-05-29, 17:52
|
|
|
SignuM, a może zmiana z TP na FFA?
Wyleci antyrasz i nie bedzie trzeba uczyć graczy jak grać
wystarczy zmienić tylko tag w nazwie serwa i antyrasz wyłaczyć :-) |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-05-30, 14:33
|
|
|
FFA przecież mamy /83.1.164.124:27037/
I dla mnie rasz jest samym dobrem nie ma hardocorowych raszów ct na respy tt i FFA mi nie leży. Jeśli była by zmiana to raczej ja z adminowania odpadam (nie robię żadnego focha tylko normalnie w świecie na serwie nie będę przebywał)
pzdr Piekielny |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |