| Autor |
Wiadomość |
Ormox
Paplacz

Grupa: UserDołączył: 01 Sty 2010 Posty: 13
|
Wysłany: 2010-09-17, 18:11 Serwer TP - mapy.
|
|
|
Witam.
Z gory powiem, ze chodzi o nasz swietny serwer TP, ktory troszke mozna ulepszyc. A wiec o co chodzi? Chodzi o mapy, ktorych jest ze 20, a wiekszosc nie dziala. Jezeli chodzi o mapy de_ to przy zmianie np. na de_tuscan serwer sie zawiesza i mapa zostaje zmieniona na de_dust2.
Kolejna rzecz. Jest to serwer TP, wiec dlaczego sa na nim mapy typu cs_office czy cs_assault. Blagam! zrobcie cos z tym. Przez to, ze granych jest na serwerze pare map tracimy graczy.
Moja propozycja -> Skasowac mapy cs_, wgrac wiecej de_(w razie potrzeby zrobie liste owych map!)
Prosze o przymyslane wypowiedzi, a glownych administratorow o szybkie dzialanie .
@edit
Przepraszam, ale nie zauwazylem, ze temat zostaje poruszony kolejny raz. Mimo wszystko takiego tuscana z przyjemnoscia bym sobie zagral, a mapy cs_ dalej sa na serwerze.
Pozdrawiam, Ormox. |
|
| Ostatnio zmieniony przez Ormox 2010-09-17, 21:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-09-17, 18:17
|
|
|
Dolaczam sie do tej prosby Wedlog mojej skromnej osoby mapy typu itali itp nie powinny byc grane. Nie chce sie powtazac ale widze ze dzialacie "coda na kiju" z innymi serverami, wiec wydaje mi sie ze i mapy t.j. tuscan, powinniscie dac rade zrobic. Poza tym chyba kazdy gracz grajacy na TP spostrzegl, ze nie ma zbyt wielu osob umiejacych grac calym teamem na mapach de_ a nie mowiac juz nic o mapach cs_. Tak wiec podsumowujac... Jezeli mozna to zrobcie pozadek z mapami i dodajcie jakis pkt w regulaminie servera TP odnosnie gry zespolowej
Z gory dzieki i sry, ze Wam tak spamuje z tymi mapkami |
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-09-18, 09:53
|
|
|
dla mnie office italy powinny zostać ;-) fajne mapki
a to, że kolejny raz ktoś się czepia grania TP można łatwo rozwiązać - zmienić serwer na TP 4FUN i po problemie.
Na serwie gra niewielu graczy, którzy grają zespołowo więc TP 4FUN chyba odpowiednio określałoby zasady ;-) |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-09-18, 10:06
|
|
|
| No to tez jest jakies wyjscie... |
|

|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Piekielny!

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-09-18, 12:00
|
|
|
no nie klei się nie klei ale nie zmusisz botqw do team playa skoro nie ogarniają jeszcze za bardzo CSa albo lecą na fragi ;-) moim zdaniem TP 4Fun jest lepszym wyjściem niż przekształcenie serwa w FFA bo tez takie pomysły słyszałem. No rash no fun jak to mówią ;-) i bez strefy raszu nie byłoby zabawy ;-) a właśnie takie posunięcie musiałoby być zrobione przy przekształcaniu serwa w FFA.
Mam w ulubionych parę serwów 4FUN TP i nie ma oczywiście żadnej różnicy w porównaniu ze zwykłym TP, ale niema niepotrzebnych spin, że ktoś leci na żywioł a nie z timiem :-)
to jest taka moja luźna propozycja - a sam uważam, że powinno zostać tak jak jest i powinniśmy się przyzwyczaić do tego, że na serwie będziemy spotykali fragowców :-) tak jest natura człowieka :-) chce być najlepszy i tim schodzi na 2plan ;-) |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Piekielny!

|
Wysłany: 2010-09-18, 16:03
|
|
|
chyba 4fun juz u nas w sieci był i się nie przyjął :-) ja nie lubię grać z bajerami typu spadochron, pokazywanie dmg przy strzałach itp itd :-)
dajmy sobie spokój :-) to nie jest profesjonalny serwer TP i nigdy nie będzie pełnych timów które będą ze sobą w pełni współpracowały. |
|
|
|
|
 |
BANANAmen
Zrzęda MSI

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2010 Posty: 50 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2010-09-20, 12:02
|
|
|
| moim skromnym zdanie na serwerze gra sie za malo map CS_ . |
|
_________________ msi. I think I'm go insane
 |
|
|
|
 |
BRONISLAW
Mega Gaduła

Grupa: PrzyjacielDołączył: 16 Lip 2010 Posty: 119 Otrzymał 3 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-09-22, 11:54
|
|
|
| a tam z cs jest źle, lepiej tak jak signum up napisał to może być fajne ^^ . |
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-11-12, 19:06 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |