| Autor |
Wiadomość |
gangsta_
Plociuch Admin [CoD]

Grupa: UserWiek: 24 Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 60 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2010-06-25, 12:02 Skarga admin rembi / Powerka
|
|
|
Witam chciałbym wam przedstawić kilka sytuacji na serwerze gdzie nowy admin po prostu sie bawi swoja władza na innymi........... :
1. Jakieś 2 dni temu paka podłożona przez tt jakies 10-15 sekund do wybuch ja z awp 15 hp , przeciwko 3 z tt wiec robie zachowanie broni . Co on na to ? Z gładza mnie pisząc ze jest to serwer TP a nie FFA . Jak był się troche interesował Cs oprócz gry by mógł poglądać kilka meczyków jak sie gra w cs głowa.. prosze tutaj masz link http://headshot.pl/
2 Dzisiejsza sytuacja wszyscy z tt gina , w ct jakiś gościu rozbraja pake ... Co on robi stoi obok nie go udeża go admem po 0 hp i sam rozbraja pake to jest kurwa jakas kpina z jego strony...
Składam to skarge aby odebrać mu adma bo nie jest on żadnym Panem i władzcą na ty serwerze .... Czekam na wypowiedz innych ludzi grających an serwie |
|
|
|
|
 |
Alk0.
Mega Gaduła 2k9

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 373 Otrzymał 36 fragów(i)
|
|
|
|
 |
dMX
Mega Gaduła Ultra-Style.pl

Grupa: PrzyjacielDołączył: 03 Sie 2009 Posty: 209 Otrzymał 8 fragów(i) Skąd: Przysucha
|
Wysłany: 2010-06-25, 12:13
|
|
|
| Takie zachowanie to chyba jest jakiegos dzieciaka, najbardziej mnie dobiła sytuacja z paka to juz przekracza granice.. chyba chcial admina dostac po to aby zyskac wiecej fragow xD pozdro |
|
|
|
|
 |
jumP3R
Gaduła PIWOSZ :)

Grupa: V.I.PWiek: 19 Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 96 Otrzymał 1 fragów(i) Skąd: Łancut
|
Wysłany: 2010-06-25, 12:32
|
|
|
przyłaczam sie do tej skargi
dzisiaj była taka sytuacja ze poprostu bawił sie adminem
za co dostał bana na 1 godz od piekielnego albo od alcoholica |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
Wysłany: 2010-06-25, 13:21
|
|
|
Tak, dołączam się do tej skargi.
W punkcie pierwszym jak napisał gangsta "chciałem zachować broń" pisał o tym nawet na say, lecz powerka nie zwrócił na to uwagi i slay'nol gangste.
W 2 przypadku czyli w dniu dzisiejszym, gosciu rozbrajał pake, nadużył władzy admina i zaczął go slapować, po czym sam zaczął rozbrajać.
Dostał ode mnie bana na godzine z uzasadnieniem że admin to nie zabawka.
Jestem za odłączeniem tego admina z grupy.
Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam; ` Powaznie ? |
|
|
|
|
 |
Misiek
Upierdliwiec

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 41 Skąd: Siem-ce
|
Wysłany: 2010-06-25, 16:18
|
|
|
do gangsta_ -
1. Cs-em interesuje się od 5 lat a więc wiem co nieco o tej grze, co do sytuacji ze zgładzeniem, śmiało mogłeś odbić bs-a a nie zachowywać( Poważnie, rzeczywiście nie zwróciłem na to uwagi.)
2. Dzisiejsza sytuacja ze slapem, otóż wybiłem dużo terrorystów i chciałem zakończyć runde rozbrojeniem bomby, jednak mój kumpel z klanu wpiepszył się więc go slapnąłem po czym na VT po mnie krzyczał ;p.
(gangsta_ na Ciebie też bym mógł złożyć skargę, przeklinasz na say, przez mikro na graczy, zmieniasz mapy jak Ci się nie podobają -.-)
do Alcoholica -
1. Po pierwsze primo, kto tutaj nadużywa praw admina ? Ciągle piszesz na say @@, przeklinasz, wyzywasz, nadużywasz mikrofonu..
po drugie primo, chciałeś napisać slapnąłem gracza a nie slapuje ludzi, pierwsza taka sytuacja w której zrobiłem to umyślnie.
po trzecie primo, co mają znaczyć nie uzasadnione kicki ? Bez powodu bym ich nie dawał, najczęściej za AFK i przeklinanie tyle.
UWAŻAM IŻ: Moje dzisiejsze zachowanie było nie stosowne, bardzo przepraszam, postaram się aby więcej takich sytuacji nie widywano na serwerze i proszę o przywrócenie ADMINA.
Pozdrawiam, rembi' |
|
|
 |
gangsta_
Plociuch Admin [CoD]

Grupa: UserWiek: 24 Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 60 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2010-06-25, 18:38
|
|
|
pisz ja się nie boje fakt wyzywam ale jak spotkasz gościa który zapierdziela sam na bs z paka to tez cie poniesie i jak zjebiesz akcje to samo , a co do map ani razu nie zmieniłem samowlonie mapy zawsze vote.... a co do adma jestem przeciwnikiem twojego powrotu ..... i raczej większość mnie poprze |
|
| Ostatnio zmieniony przez SignuM 2010-06-25, 22:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-06-25, 19:09
|
|
|
| Cytat: | UWAŻAM IŻ: Moje dzisiejsze zachowanie było nie stosowne, bardzo przepraszam, postaram się aby więcej takich sytuacji nie widywano na serwerze i proszę o przywrócenie ADMINA.
|
hehe a jak nikt nie bedzie widzał z innych admów to będziesz tak robił ;-)
Treeq już pisał, że robiłeś cyrki na FFA :-) teraz robisz na TP i jeszcze piszesz, że się to nie powtórzy - nie wierzę w to :-)
ja również jestem za nieprzywracaniem adma - sam byłem świadkiem paru akcji Powerki, które mi nie przypadły do gustu
a o tym co napisałeś, że Alkoholik przeklina, wyzywa na adm say'u i nadużywa mikro to już ładnie się rozmarzyłeś :-) |
|
|
|
|
 |
Misiek
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-06-25, 20:20
|
|
|
bronisz go ?
żałosne.
to że Treeq nie lubi mnie a Ja go, to nie znaczy że mu na słowo musicie wierzyć .
Mi to wisi. |
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-06-25, 21:23
|
|
|
nie bronię, znam go dłużej, więcej przebywam z nim na serwie i nigdy nie zauważyłem takich sytuacji.
A skoro Ci wisi to myślę, że temat closed. |
|
|
|
|
 |
Misiek
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-06-25, 22:53
|
|
|
| Ja bym bardzo chciał dalej mieć rolę admina, ale skoro już wszyscy się na mnie rzucili to przykro mi. |
|
|
 |
aNDY
Paplacz

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 13
|
Wysłany: 2010-06-25, 23:03
|
|
|
no jak narozrabiałes to sie nie dziw |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |