| Autor |
Wiadomość |
SebuL
Wygadaniec

Grupa: UserWiek: 24 Dołączył: 15 Lut 2011 Posty: 30
|
Wysłany: 2011-02-17, 16:33 Skarga na Admina
|
|
|
Z mojej Strony Plynie skarga nie chetnie ale jednak slusznie dla Admina Strzelam Enterem a teraz jaki nick nie wiem jaki ma bo zmienia czesto. A wiec tak juz pisze o co ta skarga- Jest adminem i chyba z przypadku lub niewiem znajomy H@ aczkolwiek nadmiernie go uzywa bawi sie co chwile zmianami mapy przyklad? o to on:
Mapa de_cbble chyba mu sie sie nie spodobala niewiem ale dal vote nie wiem po co dobra mapa na pelny serw graczy nagle zmienil na de_dust2 po co??? moze mu sie nudzi a napisalem mu po co zmienia i zeby sie juz nie bawil znow zmienil na de_cbble a wiec moja skarga jest taka ze poprostu nadmiernie uzywa admina do zmiany mapy jak mu sie podoba lub ktos mu powie aby zmienil i juz VOTE a po co ?? sami glosuja na takie mapy wiec niech graja a nie ze dadza taka mape a pozniej chca zmiany ... Troszke tez nie ogarnia serwa z cziterami mialem u was admina.... tak mialem to mu pomagalem bo nie ogarnial zupelnie ale jak mu pisze koles ma wh i aima co pol serwera nagle wychodzi on gra dalej dop po jakis 10 min wszedl na spect i go zobaczyl i dal bana jak ktos pisze ze ma to ok nie musi od razu na spect i go lukac czy na 100% ma ale po rundzie by mog a nie zwleka i pol serwa wychodzi.... tyle z mojej strony... |
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
|
|
|
 |
SebuL
Wygadaniec

|
Wysłany: 2011-02-17, 18:01
|
|
|
wiem piekielny bo czesto gramy razem... ale jak napisalem wczesniej dal vote ale po co?? Dobra mapa wszyscy grali bylo ok nagle VOT sam od Siebie i Zmiana na DD2 Spytalem po co zmienil przecież dobra mapa byla i w ogole nic... zrobila sie mapa DD2 i napisalem po co zmienia i bawi sie admem nagle zmienil spowrotem na cbble. Ja mysle poprostu ze zbyt czesto naduzywa admina.... a co wiecej Czy potrafi go dobrze obslugiwac... tyle z mojej strony Piekielny |
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-02-17, 18:08
|
|
|
na temat votów to możemy dyskutować do rana i nic konkretnego z tego nie wyniknie :-) z jednej strony po co dawał vota skoro nikt nie prosił (ale nawet jakby to co to koncert życzeń ;-)), z drugiej zaś zrobił vota i jest tam opcja, żeby nie zmieniać mapy. A skoro ludziska klikneli na dd2 to zmiana poszła :-)
rozumiem, że ciągłe zmiany map mogą być denerwujące i trzeba to ukrócić - tylko uważam, że nie jest to na porządku dziennym i takie dziwne zmiany, voty nie są częste.
Pozdrawiam |
|
_________________ Sąd ostateczny! przed tym nie uciekniesz! Przede mną też!
Poczuj! Piekielną! Moc!
 |
|
|
|
 |
SebuL
Wygadaniec

|
Wysłany: 2011-02-17, 18:13
|
|
|
Piekielny Niby tak ok jak juz zmienil na DD2 spytalem po co zmienil ta mapke jak byla dobra gralismy chwilke na dd2 i nagle zmienil spowrotem an cbble to troche paranoiczne wg. mnie... jak juz grac to grac a nie ciagle zmieniac mapy... powiem Ci tak ja bym troszke poobserwowal go na serwie moze czasem nagram demko i sie dowiesz o ile sie uda :d |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
SebuL
Wygadaniec

|
Wysłany: 2011-02-17, 21:33
|
|
|
| jednak ost co gralem mial i sie bawil.... moze pozniej juz nie mial ale wiem ze sie bawil... |
|
|
|
|
 |
gawor
Paplacz

Grupa: V.I.PWiek: 26 Dołączył: 09 Paź 2010 Posty: 16 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2011-02-17, 21:40
|
|
|
Powiem krótko, "puakałeś" jak reszta serwera, że mapa chu****, to pierwsze zrobiłem vota czy chcą zmianie, chcieli więc zrobiłem votemap. Później jak sobie wybrali de_inferno (nie de_dust2) to zmieniłem na inferno. A że kurwa zacząłeś sapać do mnie, że tylko podstawowe mapy daje i coś tam sepleniłeś to się wkurwiłem i zmieniłem mapę na de_cbble, sam kurwa nie wiesz czego chcesz.
SebuL, jak uważasz się za tak dobrego admina to złóż podanie i pokaż mi jak admin SebuL pogromca czitow wyłapuję haxy, chętnie popatrzę i się trochę nauczę od ciebie.
I ty śmiesz kurwa w ogóle twierdzić, że ty mi pomagałeś w ogarnianiu serwa? Czym kurwa? tym, że ci jakiś NoNsteam napisał na admin say ze gracz ma WH bądź AIM'a to ty od razu waliłeś SS'y? Nie przyglądnąłeś się mu tylko od razu ban? To było twoje ogarnianie serwa?
Przez ciebie i niektórych adminów "ogarniaczy" serwerownia traciła graczy. Wiem bo wielu moich znajomych grało na tym serwie dostało ss'y i wiecej sie na tym serwie nie pokazało bo widzieli jaki jest poziom adminów i graczy.
SebuL teraz cie na żale wzięło? Po tylu miesiącach ci się przypomniało? ...
To mój pierwszy i ostatni post w tym temacie. Tyle ode mnie pozdrawiam i żegnam. Miłego ogarniania serwa cya. |
|
|
|
|
 |
SebuL
Wygadaniec

|
Wysłany: 2011-02-17, 21:49
|
|
|
| czlowieku jak ja moglem plakac ze mapa ch**** jak lubie cbble lubie na niej grac wiec czlowieku jak moge plakac o zmiane tej mapy.. a po 2 jak juz mam mowic to jednak bylo dd2 i tak masz racje mowilem ze same standardowe mapy gramy a vota dales od siebie i nie sciemniaj ze chcieli a nawet mogles dac inne mapy a nie bo ty wybrales same standardy tak bo tylko na nich umiesz grac co nuke inferno dd2 dust??? to pozal sie boze czlowieczku... a ja Ci nie pomagalem a kto mi co chwile pisal na steam???? kto plakal ze na serwie jest czit i mam wejsc a ty go*** umiales teraz jestes kozak???? jak by widzieli co ty umiesz z amx to by ich krew zalala... bo twoj poziom amx byl moze1.5 na 10 wiec nie drzyj tu ryja bo ty i ogarnac serwer wtedy to byl zal co chwile pisales i teraz juz zamknij pyszczek straciles adma i tyle..... Tak Bylo Jest i bedzie jako adm nie ogarniesz serwa chyba ze kupisz sobie ksiazke do czytania i poczytasz o amx i o ADMINIE i jego roli.... |
|
|
|
|
 |
MarinEx
Mega Gaduła SWAT :D

Grupa: ModeratorDołączył: 16 Lip 2010 Posty: 178 Otrzymał 16 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2011-02-18, 15:18
|
|
|
| SignuM napisał/a: | chodzi o gawora.
tylko teraz pytanie jak on mógł się bawić adminem skoro go nie ma... |
Ma. Przynajmniej do wczoraj miał cały czas. |
|
|
|
|
 |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 2011-02-18, 18:23
|
|
|
| chyba wszystko sobie wyjasniliscie. A fakt faktez iz 'gawor' wczoraj juz nie mial administratora. |
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-02-18, 21:48 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: Piekielny! |
Powód zamknięcia: Sprawa wyjaśniona - gawor już admina nie ma i jak sam napisał to był jego ostatni post w tej sprawie
tak więc zamykamy
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |