| Autor |
Wiadomość |
DRE
Nowicjusz

Grupa: UserDołączył: 20 Lip 2010 Posty: 5
|
Wysłany: 2010-07-20, 21:21 Apel o unbana oraz ogarniecie adminow
|
|
|
Po pierwsze prosze skoro sprzedajecie adminow to nauczcie ich zasad, jakichkolwiek zasad.
Gram dziś cały dzień na takim nicku DGE . admin Powarznie ? wlepil mi bana z "dupy"...
po pierwsze jesli nie ma jakiegos ewidentnego haxa typu speed hack to sie robi screeny co?
A moze porpostu nie umial? brak mi słow.
Pozatym jestem aktualnie u kuzyna ma tu non steama i neostrade wiec moge grać dalej zalezy mi bynajmniej na nicku- bo go lubie oraz na tym zebyscie nauczyli robic screeny administratorów bo to nie umila gry.
z góry dziekuje
DGE |
|
|
|
|
 |
megan
Paplacz

Grupa: GirlDołączyła: 20 Lip 2010 Posty: 12
|
Wysłany: 2010-07-20, 21:30
|
|
|
| DRE napisał/a: | | admin Powarznie ? wlepil mi bana z "dupy"... |
troche kultury by sie przydało
| Cytat: | | po pierwsze jesli nie ma jakiegos ewidentnego haxa typu speed hack to sie robi screeny co? |
no robi sie ssy i ?
| Cytat: | | A moze porpostu nie umial? brak mi słow. |
a może po prostu widział że coś masz ?
| DRE napisał/a: | | Pozatym jestem aktualnie u kuzyna ma tu non steama i neostrade |
dzieci neo lubią wkurzać
| DRE napisał/a: | | moge grać dalej zalezy mi bynajmniej na nicku- bo go lubie oraz na tym zebyscie nauczyli robic screeny administratorów bo to nie umila gry. |
będziesz teraz wkurzał administratorów bo dali Ci (być może) zasłużonego bana ? pzdr |
|
|
|
|
 |
DRE
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:37
|
|
|
po 1 "z dupy" bylow cudzysłowiu jak byś grał w csa jak ja od 6 lat zauwazyl bys że jest to uzywane dosyć często od grania na serwerze po mixy)na ts) do relacji w hstv.
po 2 mialem neostrade dawno temu w momęcie przejscia na kablowkę nie odczułem żadnej zmiany ani nie stałem się inny ani bardziej dojrzały przez to kto jest dostawcą mojego internetu. Do tego nie uwazam ze konczac 2 klase, idąc do maturalnej jestem dzieckiem.
po 3 ssy sie robi kiedy sie kogoś podejrzewa... A jeśli na czymś gram to ssy bedzie czas zrobic innym razem
a tak btw to nie wiem kim jestes to nie dział o dyskusjach tylko o zgłaszaniu skarg- do informacji i ew. przedyskutowania przez adminów a nie przez ciebie.
//DGE |
|
|
|
|
 |
megan
Paplacz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:43
|
|
|
| DRE napisał/a: | | ew. przedyskutowania przez adminów a nie przez ciebie. |
głos każdego sie liczy nie tylko administratorów poza tym gratuluje Ci wzroku bo gdybyś nie zauważył przy profilu - jestem dziewczyną
| DRE napisał/a: | | jak byś grał w csa jak ja od 6 lat |
ja gram 5 lat i nie spotkałam się z czymś takim więc co teraz ?
| DRE napisał/a: | | po 3 ssy sie robi kiedy sie kogoś podejrzewa.. |
tak tak, robi sie kiedy się kogoś podejrzewa - ale jeśli jesteś pewien na 100% nie robisz ich |
|
|
|
|
 |
DRE
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:46
|
|
|
PEWNY NA 100% MOZNA BYC KIEDY KTOS BIEGNIE NA SH/AIMie
pozatym nie wierze nigdy w te znaczny przy profilach czy buziaczkach przy nicku 9/10 to ludzie podszywajacy się.
ale mozesz juz zamilknąć miech sie odezwie sam admin ktory mnie zbanowal bo skoro nie robil ss to chyba byl na spekcie i nagrywal mi demko bo inaczej nie wyobnrazam sobie kogos zbanowac?
pozatym nie wycinaj pojedyczych wyrazow z mojego posta to nie fotka czy nk
/DGE |
|
|
|
|
 |
megan
Paplacz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:48
|
|
|
| DRE napisał/a: | | pozatym nie wycinaj pojedyczych wyrazow z mojego posta to nie fotka czy nk |
1.To nie jest wycinanie tylko cytowanie gratz
2.Nie jestem typem człowieka ktory podaje się za kogoś innego.
3.Zamilknąć mogę na słowo administratora dlatego że to on jest głową nie ja, ani nie Ty.
4.Admini raczej nie zbluzgają o to gracza, że stara mu się troche ułatwić sprawę, bo tak sie składa że też jestem administratorem (nie tu, ale gdzieś indziej) |
|
|
|
|
 |
DRE
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:53
|
|
|
a ja bylem administratorem przed 2 letnia przerwą na cspassion.pl csliga.pl
ale to nie temat do dyskusji czekam na admina.
/DGE
btw jesli ktoś ze starej ekipy kiedyś to zobaczy to odezwijcie sie na steama tu Pr0's[T]o |
|
|
|
|
 |
megan
Paplacz

|
Wysłany: 2010-07-20, 21:54
|
|
|
| DRE napisał/a: | | a tak btw to nie wiem kim jestes to nie dział o dyskusjach tylko o zgłaszaniu skarg- do informacji i ew. przedyskutowania przez adminów a nie przez ciebie. |
a następnie
| DRE napisał/a: | | btw jesli ktoś ze starej ekipy kiedyś to zobaczy to odezwijcie sie na steama tu Pr0's[T]o |
więc dział do dyskusji czy nie ? Nie rozumiem Cie już... |
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
|
|
|
 |
DRE
Nowicjusz

|
Wysłany: 2010-07-20, 22:47
|
|
|
moge esla 1vs1 od poniedzialku jak wroce od kuzyna bede w domu
gram juz itak ale chodzi mi o nick bo byl spoko |
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-07-21, 14:13 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |