| Autor |
Wiadomość |
koter
Nowicjusz
Grupa: UserDołączył: 10 Paź 2010 Posty: 4
|
Wysłany: 2010-10-10, 09:07 ss ;))
|
|
|
nick: kot bot
ss:http://www.speedyshare.com/files/24622159/ss20.rar
mapa: de_inferno
Admin co dal bana: Seba.
Prosze o ub, dziekuje |
|
_________________ Wierze że, wszystko ułoży się tak jak chce ) |
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-10-10, 10:10
|
|
|
A po czym tak sądzisz? |
|
_________________ Masz konto steam?! Przeczytaj To! |
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-10-10, 10:25
|
|
|
O ile sie nie myle chodzi mu o to czarne niebo.
Dzieje sie tak po wcisnieciu klawisza F10 w Super Simple Wall Hack co skutkuje tym, ze nie ma smogow (nie sa widoczne.
Rowniez sadze ze WH... |
|

|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-10-10, 10:32
|
|
|
nie koniecznie...
Mógł też podmienić sobie tekstury (czarne niebo może zwiększyć liczbę FPS)
Ale z wh również może być prawda poczekajmy na opinię Seby. |
|
_________________ Masz konto steam?! Przeczytaj To! |
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-10-10, 10:37
|
|
|
Na jednym SS ma czarne, na innym niebieskie. Kwestia jednego klawisza
Na trzecim widac przez ta "siatke" ze jest niebieskie |
|

|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
|
|
|
|
 |
Wasilij
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 15 Sty 2010 Posty: 184 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: US
|
Wysłany: 2010-10-10, 11:28
|
|
|
_eXe_, dobrze mowi F9 zdążył wcianąć zeby wylaczyć wh, z czarnym niebem mu nie pyklo po to jest po F10, wydaje mi sie tez ze przy tym scrrenie kiedy zostal zabity bylo cos majstrowanie kolo skrzyni
PS. Screeny robi po jakis 2-3sec po tym jak wyświetli sie informacja o tym ze dostalismy screeny dlatego tez musialo mu sie udac szybko wylaczyc to WH |
|
|
 |
koter
Nowicjusz
|
Wysłany: 2010-10-10, 20:55
|
|
|
O panowie co wnioski wysnuli
Nie wiem jak wedlug was moglem byc szybszy od ss i wylaczyc mniemane wh ^^ No sky po co ? Po to zeby bylo wiecej fps, kwadratowe modele postaci, po co? najgorsza grafika po co? SS nie sa zmiejszone, robi na kompie na takiej rozdzielczosci jakiej grasz, a ja gram na 640x400 po co? Wszystkie ustawienia sa pod fps.
Jak masz robic ss co nic na nich nie widac, i wysnuliscie wnioski ze mam wh po no sky to gratuluje. Nasptepnym razem wejdz na spec i nagrywaj demko godzine, a pozniej ogladanij je ze sluchawkami... pozdrawiam
P.S Jak maja nie skakac FPS jak mam kompa 5 letniego? W akcji mi spadaja o 30, a w smoke juz nie wspomne
A i tak na marginesie, admin ktory mnie zbanowal (Seba.) nie wszedl nawet na spec, zobaczyl staty 20:2 na poprzedniej mapie co dla niego jest pewnie nienormalne i gosc jedzie na wh (sh i aim pewnie tez^^) i zrobil ss, bo gracze tzn puakali
A i jeszcze jedno exe, gdzie Ty tam zobaczyles niebieskie niebo? Haha, przez ta siatke nie widac nieba , tylko sciane co jest nad ta Twoja siatka, wejdz na inferno i sobie zobacz, a pozniej gadaj glupoty ; ) ^^ Ja tam widze tylko czarne, moge Ci zebrac ss co mi robiono na 20 innych servach i tez jest czarne, czyli wedlug Ciebie tez zdazylem wylaczyc wh , ale no sky mi nie pyklo? ^^ |
|
|
|
|
 |
Wasilij
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-10-10, 22:12
|
|
|
| No sky wylacza smogi a z tego co napisales to chyba w somgu masz 10 fps wiec moze po to postanowiles go uzyc ? |
|
|
 |
koter
Nowicjusz
|
Wysłany: 2010-10-11, 14:05
|
|
|
| Nie wiem jakim cudem wylacza jak ja mam to po 1. Po 2 ss sa czyste, nic na nich nie widac, nie rozumiem dlaczego nie ma ub. Po 3 bede gral i robcie mi 100 ss, nic na nich nie bedzie widac bo nic nie mam.... po co to ciagnac? Z tego co widzie, wymyslacie rozne teorie tylko po to zebym nie dostal ub ; o ... H@ niech sie wypowie. |
|
|
|
|
 |
Wasilij
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-10-11, 15:51
|
|
|
| Dla mnie sprawa jest prosta no sky = no smog czyli zabronione, ban słuszny ... |
|
|
 |
BANANAmen
Zrzęda MSI

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 22 Lip 2010 Posty: 50 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Krakow
|
Wysłany: 2010-10-11, 17:03
|
|
|
| Dla mnie na SS niema nic nadzwyczajnego i zgodze sie z uwaga pokrzywdzonego ze SS robi sie po analizie gry X gracza i oczywiscie ze SPECTA ( ; |
|
_________________ msi. I think I'm go insane
 |
|
|
|
 |
koter
Nowicjusz
|
Wysłany: 2010-10-11, 17:28
|
|
|
Ile razy mam powtarzac to co pisalem wczesniej ... moze napisze z capslockiem?
MAM NO SKY I WIDAC MI SMOKE.
Poza tym skad ty wysnules ze mi nie widac smoke? Na ss nie ma rzuconego zadnego smoke, ss nie robione byly na podstawie 'no smoke', tylko dlatego, ze dla Waszego Admina za dobrze gralem. Ale jezeli uwazacie ze jade na wh(na poczatku) a teraz ze mam no smoke czego nie mozecie potwierdzic bo nie ma zadnych dowodow na to, tu tez sie ze mna nie zgodzicie? Powtarzam poraz kolejny: widac, ze nie chcecie mnie odbanowac...
P.S. Administracja caly czas stoi za swoim i nie chce sie przyznac do bledu, a jezeli tak bardzo Ci zalezy na tym zeby wkrecic mi ze mam no smoke, to moge przy Tobie na servie zrobic screena ze widac mi smoke razem z no sky'em i wysle Ci go minute pozniej, zebym nie zdazyl przerobic ^^ ... Dalej czekam na wypowiedz HA |
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-10-11, 23:44 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: TREEq |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |