| Autor |
Wiadomość |
Deventor
Paplacz
Grupa: UserDołączył: 04 Wrz 2011 Posty: 18
|
|
|
|
 |
Ruffi
Mega Gaduła Skate Your Style

Grupa: AdministratorWiek: -7 Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 659 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Częstochowa.
|
Wysłany: 2011-10-07, 18:44
|
|
|
| ip? |
|
|
 |
Alk0.
Mega Gaduła 2k9

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 373 Otrzymał 36 fragów(i)
|
|
|
|
 |
Deventor
Paplacz
|
Wysłany: 2011-10-09, 17:23
|
|
|
ojtam alus rpzyzwyczajony ejstem znow banik dostalem tera od schw za gra na awp aima wh? ruffi jak ja dostalem to ty tez bys dostal a gralo sie wiele lepiej na awp i sie niedostawalo sfochwoany schwarz jest .... xD wiec bolec bedzie mnie caly czas tak mysle ;p
ale are chociaz juz wporzadku juz nie banuje puki nie zapomni i chociaz on banuje nie jak schwarz mowie mu zeby zobaczyl jak jest martwy to nie oglada jak jakiemus cofa sie celownik ;p
to boli najbardziej ze ma jeszcze zazle mi ;p |
|
|
|
|
 |
Schwartz
Nawijacz

Grupa: V.I.PDołączył: 21 Sie 2011 Posty: 25 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-10-09, 17:53
|
|
|
deventor ty mnie administracj nie ucz po pierwsze latasz na 16 bitach a po drogie masz zajebiste no recoli a te skriny po wyzej masz zajebiscie przerobione a kasanowie celownik lata jak tobie |
|
|
|
|
 |
Deventor
Paplacz
|
Wysłany: 2011-10-09, 18:02
|
|
|
masz mi zazle odnosnie kasanowy? 16 bity tzn? no recoli tzn? ssow nie rtzeba nigdy rpzerabiac bo nigdy na nich nic nie widac i areyou kilal sie spytaj ze sa tkaie jakie robil zreszta dalem odrazu po wiec niemialbym czasu na rpzerobienie co idzie sprawdzic gejuszu a kasanowo po rzkeomym "telefonie" wylaczyl dobrze o tym wiesz widziales na 100% wczneiej jak mu sie cofal celownik( wystrzelil 10 kul w czasie tym celownik np wystrzelil serie cofajac i koljna serie mimo ze auto strzelal spox ) zreszta na nastepnej mapie "po telofnie" szlo mu sporo gorzej no recoli tzn? ( domyslam sie strzelam z awp odrazu po next shocie bez clelowania? zauwaz nie trafiam nawet z dokladnoscia 40% czzemu sie tlyko mnie czepiasz odnosnie awp? strzela tak conajmniej 33 rgaczy uwas w tym ruffi a ze jednemy wychodzi lepiej 2 gorzej to expirence
[ Dodano: 2011-10-09, 18:02 ]
* Password accepted
* Privileges set
BUILD 5006 SERVER (0 CRC)
Server # 43
You have been banned from this serv
na co to banik?
niewiem oco chdozi z tymi 16 bitami ale mozesz powiedziec gdzie to moge zobaczyc ile mam ;p (dla twojej swiadomsoci gram na standardowych ustawieniach nowerj ery cs1.6 jedyne co modyfikuje to gamme i volue i contrast
[ Dodano: 2011-10-09, 18:21 ]
aaa no recoli bez rozrzutu a oto chodzi? jak tak gejuszu moze zechcessz ze spectator zobaczyc noobie ze strzelam 1-3 shoty max 4 zaczynajac od stop
wpisz se po smierci /hp jelopie i zobacz deklu gdzie kurwa pedale oberwales i wes se ku rwa jakas kal se z aka i se strzel z dala w sciane i zobacz ku rwa jaki jest ro zrzut noobie ( alus deklu dal sile mam prawie full sily to wale ci kolo 60 bez itemow wiec nie potrzebuje duzo trafien ....
noobie jak moge cie kur wa nei zajebac jak stoje ic zekam an ciebei a ty idziesz dalko wprost namnie? noobie to nie kurwa sytuacja ze ide gdzoes i angle cie widze ze ty 1 strzelisz i zniesiesz mi celownik zetrafic nie moge...... ogarnij sie!!! jelopie |
|
|
|
|
 |
Alk0.
Mega Gaduła 2k9

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 373 Otrzymał 36 fragów(i)
|
|
|
|
 |
Schwartz
Nawijacz

|
Wysłany: 2011-10-09, 22:09
|
|
|
| oroz chopie nauczyles sie co to no recoli ale nie do konca widze piszesz glupoty powiem tak gogle nie gryza poczytaj a glopka to se mozesz zgrywac na placu kole doma bo widze ze jestes dziecko bo w realu nie bylbys taki wyszczekany |
|
|
|
|
 |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 2011-10-10, 01:52
|
|
|
Ludzie dajcie mu warna za to co pisze bo oćipieje. Chlopcze uczono Cie w szkole zasad ortografii ? znakow interpukcyjnych i ich zastosowania ? To co tutaj malujesz nie ma wogole zadnego sensu, jesli wejdzie na forum osoba o rownej inteligenii do Ciebie, to nic z tego nie zrozumie, z reszta i ja tez wiekszosci nie rozumiem. Moze zamiast grac w cs'a zacznij uczeszczac na lekcje do szkoly, moze odlasujesz sobie mozg.
A wracajac do tematu, to bardzo dziwnie moim zdaniem wygladaja wszystkie tekstury na mapie. Ja bym czesciej sprawdzal tego gracza, najlepiej jakby admin wszedl incognito. I cail sie jak tygrys przyczajone oko. hi hi
Na jakiej grasz rozdzielczosci ?
Widze ze u Ciebie owocnie z fpsami, ile ich masz ? Stable 20 ? x.x
A jesli chodzi o bity to przy ustawieniach 32 masz lepsze kolory gra wyglada ladniej, wyswietlanych jest 32mln kolorow, natomiast jesli masz ustawione 16b to obraz jest jaki jest.
PS. http://lmgtfy.com/?q=roznica+miedzy+16+a+32+bit ;] |
|
|
 |
Deventor
Paplacz
|
Wysłany: 2011-10-10, 07:43
|
|
|
psycho bo ja wiem na jakiej gram ;p rozdzielczosc lipna siedze na gracie nie kompie (jade was na 0.5 ghz i marnych ramach i grafice ale luz komp z epoki kamienia łupanego ;p a pisalem tak bo pod wplywem emocji to z leksza denerwuje jak widzisz cheatera a admin go olewa i w next mapach ty otrzymujesz bana za nic jeszcze smie mnie poruwnywac do jakiegos gostka co nie zbanowal...
schwarz porownojesz moj celownik do kasanowy sprzed czy po "jego telefonie" ? skoro mnie zbanwoales za rzekome aim wh sh przy rzekomo takim samym celowniku itp jak to pisales co u kasanowy dlaczego znim grales caly czas nie banujac go hmm ?
schwarz nie ogarniam juz tego co piszesz pierw mowisz ze jestem taki sam jak ktos kogo nie banujesz i smiesz mnie poruwnywac tot akich swoich psipsiulek potem piszesz ze podrabiam ssy (dobry jestem w 2 min je podrobilem no nie? tak idelanie itp ) caly czas mi sie zdaje ze mnie obrazasz i usilujesz na sile sie mnie pozbyc
a i stwierdzasz ze mam no recoli po 2 moich klllach jak ciebie zabijalem i tam 3 innych ? nie zwracajac uwage ze odrzut i rozrzut celownika jest normlany , nie chce ci sie zauwazyc ze starczy mi 1-3 shoty zeby ubic kogokolwiek dzieki alusiowi bo wprowadzil sile ? szczyt inteligencji juz poza moja wykraczasz
[ Dodano: 2011-10-10, 08:00 ]
psycho apropo nie wiem czy mnie czy kogos innego ale moze moze ruffi mnie kiedys sprawdzal incognito bo on lubi wlazic na rozne nicki ;p a gram juz ze 2 miechy tu a jak nie to gram prawie co dzien wiec prosze bardzo dziwne ja dostaje ostrzezenia za obraze takiego pseuda adma a moje uczucia? dla mnie obraza gracza jako cheater bezpodstawna bardziej boli niz stwierdzic fakt ze ktos jest cepem |
|
|
|
|
 |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
Wysłany: 2011-10-10, 11:22
|
|
|
| 0.5Ghz procesor ? Lecz sie lepiej. A tak poza tym skad Ty wiesz o takich rzeczach jak, aim wh i sh skoro nawet nie wiesz na jakiej rozdzieloczosci grasz i nie znasz nawet podstawowoych komend. |
|
|
 |
Bacho
Nawijacz
Grupa: UserDołączył: 13 Lip 2011 Posty: 22
|
Wysłany: 2011-10-10, 15:50
|
|
|
| Tak to jest Deventor jak się gra lepiej od innych... zazdrość zżera ;s |
|
|
|
|
 |
Schwartz
Nawijacz

|
Wysłany: 2011-10-10, 17:23
|
|
|
Bacho ESL 1on1 Online steam zobaczymy kto lepszy |
|
|
|
|
 |
Deventor
Paplacz
|
Wysłany: 2011-10-10, 17:30
|
|
|
rozdzielczosc wiem gdzie jest xD podstawowych komend tzn? ja mam wsyztko auto prawie:) i rypie was na 0.5 Ghz ;p bo ten komp(grat ejst tylko moj ) ;p bacho widze ze nie tlyko ja lapie te dodatki pod nickiem ciekawe za co ty masz ;p Jestem ciekaw czemu tylko taki podrzedny pipipipi ... ma pretensje do mojej gry lub mnie a innym nic nie rpzeszkadza ani nic hmmm ;p ruffi sprawdz mnie ejszcze raz incognito albo alus ale pierw ub dajcie zebyscie mnie zobaczyli na tym serwie jeszcze jak cos gram co dziennie poszkole 5-6 ;p
bacho pewno steamu nie ma schwarz powiedzmy se prawde cienias jestes zabicie cie oznacza cheaterstwo? zalosne
szczegol ze repostuje na spamy podrzednego admina ...... szczegol ze zespamiles 1 psot nie w tym poscie bylo odzielne ub szczegol , specjalnie dla ciebie je usunolem zeby nie bylo ci tak glupio ;p
[ Dodano: 2011-10-10, 17:41 ]
bacho i czy ja wiem czy rgam lepiej moze na awp i noze ioi na odleglosc ale znam przyjaciol schwarza co "przed telefonem" potrafia lepiej grac obojetnie jaka odleglosc mapka i bron hmm bacho poczekajmy co pipipi zrepostuje bo to juz burdel wykraczajacy poza ub z przyczyn niesubordynacji pewnego pipipipi
ps. psycho musze wiedziec coto wh i aim skoro mnie sie o to oskarza |
|
|
|
|
 |
Ruffi
Mega Gaduła Skate Your Style

Grupa: AdministratorWiek: -7 Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 659 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Częstochowa.
|
Wysłany: 2011-10-10, 18:19
|
|
|
Witam serdecznie...
Nie będę się wypowiadał na ten temat...
Załatwcie to między sobą jeśli bardzo chcecie mogę wysłuchać wszystkiego ale na skype/ts/vt...
Może kiedyś to przeczytam ale dziś czasu nie mam.
Pozdrawiam. |
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |