| Autor |
Wiadomość |
Regan
Nowicjusz
Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 09 Sty 2012 Posty: 5
|
Wysłany: 2012-01-25, 20:13 Screeny Regan Zbanowany przez Script
|
|
|
Witam , musze powiedziec ze zostalem rozczarowany serverem gdyz juz kilka razy pisalem skargi na temat scripta i nikt nie reagowal . Przypomne za tem jeszcze raz ze czlowiek ten nie zasluguje na to by mial Admina gdyz czesto naduzywa wladzy wywala ludzi z serwera miedzy innymi mnie Czepia sie mnie ze mam duzy lvl i ze kupilem to Kozak jestem Jak mam dobre staty to mnie wywala nie wiem czy te jego Ego jest nastawione po to by wygrywac hehe Dziecko nie powinno mniec admina Mam na moim nicku 300 lvl z czego wieksza polowe kupilem i domagam sie odbanowania mnie poniewaz nigdy nie gram nie fer na swoja obrone ze nie mialem zadnego wh moge tylko dac screeny Prosze o jak najszybsze odbanowanie i odpowiednia kare dla Scripa A oto Link do Screenow
http://my.imageshack.us/v_images.php |
|
|
|
|
 |
~~ScripT
Mega Gaduła Mam Styl

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 149 Otrzymał 6 fragów(i) Skąd: Grójec/ Mazowieckie
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:28 z
|
|
|
| Ojj. myślę, że mylisz się w swoich pochopnych zarzutach. Po pierwsze to jestem w stu procentach pewny że używasz skrypta na ograniczenie rozrzutu broni. Kiedy nadużyłem władzy?. Są ciągle posty o to żeby kickować za kampienie, banować za wh itp. Ja po prostu wypeniam obowiązki. A to że nie umiesz grać według zasad to już nie moja sprawa. |
|
|
|
|
 |
Ruffi
Mega Gaduła Skate Your Style

Grupa: AdministratorWiek: -7 Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 659 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Częstochowa.
|
Wysłany: 2012-01-25, 21:39
|
|
|
Podaj IP, proszę o odbanowanie go.
Następnym razem nagrywaj demko. |
|
|
 |
Regan
Nowicjusz
|
Wysłany: 2012-01-25, 22:41
|
|
|
| Te twoje 100 procent to moze byc ale glupoty , mozesz sobie siedziec dniami i nocami na spectators i nic na mnie nie znajdziesz bo gram uczciwie a co jest najsmieszniejsze to to ze nie mozesz sie pogodzic z tym ze ktos jest od ciebie lepszy Mojego ziomka juz tyle razy kickowales ze zrezygnowal wog z tego serva Nie wiem czy ty sie tym podniecasz czy w jakis sposub sie dowartosciowywujesz tym ze masz tam jakas wladze na necie I ja nigdy nie kampie to tak na przyszlosc A co do twojego banowania za wh , no to sie popisales wlasnie bo ledwo weszlem na serwer zagralem 3 rundy doslownie a ty mi sypiesz bana ;/ Wez ty sie czlowieku zastanow bo jezeli tak bedziesz robil no to sory nikt nie bedzie na serwer wchodzil Nastepna sprawa jest taka ze kickujesz za ping hehe czlowieku jezeli mi ping skoczy do 100 i zaraz spadnie no to ja mysle ze nie masz powodu by mnie odrazu za to z serva wyrzucac , ale nie ty przeciez musisz mniec najlepsze staty bo o to ci wlasnie chodzi Dzisiaj gral typek na wh to mu nic nie zrobiles , jak ci napisalem ze typ na czitach smiga to ty twierdzisz ze to rzekomo twoj brat i z glupimi tekstami wyjezdzasz Jezeli masz byc wporzadku co do serwa i ludzi ktorym obiecales ze bedziesz trzymal ład na serwie to troche wyluzuj |
|
|
|
|
 |
patrol2111
Wygadaniec

Grupa: UserWiek: 15 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 36 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 2012-01-25, 23:22
|
|
|
Szczerze zgadzam sie ze regenem, bo skript nie wykonuje obowiazkow i czasami naduzywa adma
A tak odniose sie do glupoty, o ktorej wspomniales - popracuj nad ortografia |
|
|
|
|
 |
Regan
Nowicjusz
|
Wysłany: 2012-01-25, 23:31
|
|
|
Hehe tej siedz tam pokim dobry A no wlasnie sie rozpisalem
To moje ip 192.168.16.5 |
|
|
 |
~~ScripT
Mega Gaduła Mam Styl

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 28 Gru 2011 Posty: 149 Otrzymał 6 fragów(i) Skąd: Grójec/ Mazowieckie
|
Wysłany: 2012-01-26, 08:24 ..
|
|
|
Kurwa ty jestes jakis pojebany czy co kurwa po pierwsze do chuja dzisiaj na kompie wogole nie bylem, zobacz sobie moj steam fakerze piierdolony, jedynie stara wchodzila na moje konto w kompie i mi sie automatycznie steam odpala, nie bedziesz mi opinii psul, nie udalo ci sie ze skreenami, bo wykrylem przerobke, to fake skarge skladasz? A tak wogole jesli dostales bana nawet, to jak wszedles na serwa skoro nie dostales jeszcze ub za skreeny
Szybki zolw, to twoja wypowiedz temat wyżej, więc proszę cię popracuj najpierw nad sobą o potem oceniaj innych
[ Dodano: 2012-01-26, 08:46 ]
Regan UB |
|
|
|
|
 |
patrol2111
Wygadaniec

Grupa: UserWiek: 15 Dołączył: 19 Sie 2011 Posty: 36 Skąd: Sieradz
|
Wysłany: 2012-01-26, 12:34
|
|
|
| Masz cos do mojej wypowiedzi, a ze goscia,zbanowalem i wykonalem moj obowiazek - w porownaniu do ciebie, to jeszcze falszywa skarge sklada rofl |
|
|
|
|
 |
Ruffi
Mega Gaduła Skate Your Style

Grupa: AdministratorWiek: -7 Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 659 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Częstochowa.
|
|
|
|
 |
Tuczek64
Paplacz PICASO=Siwy

Grupa: UserDołączył: 01 Lis 2009 Posty: 12
|
Wysłany: 2012-01-28, 18:46
|
|
|
| Nie popieram regan jak dlamnie script to spox admin . |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |