Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
joczzz
Zrzęda

Grupa: User
Wysłany: 2011-08-18, 22:27   Skarga na admina Roberto

Nick na którym grasz: joczzz?!
Nick Admina : Roberto
Twój SteamID: gram na pralce [ 5 min ban]
Steam / NonSteam: steam
SS: http://www13.speedyshare....20dust20000.bmp [ SS dzieki uprzejmosci phenoma]
Opis sytuacji : witojta, dzis dostalem bana jako admin, nie wiem jak bo kazdy z nas ma imunnitet bana na 5 min od roberto, Jak widać, dostał admina, palemka mu walnęła do rozumku, i za co niby dostałem bana, macie w screenie, widać, że roberto naduzywa admina, banujac mnie i obrażając. mam prawo robic dla kazego ssy kiedy chce i dla kogo chce, jak juz jego kolega i steam to nie moge zrobic ssów?! admina powinnien stracic jak byk.
czekam na opinnie
Ostatnio zmieniony przez ficu. 2011-08-19, 15:43, w całości zmieniany 3 razy  
Postaw fraga autorowi tego posta

pHenoM 
Nowicjusz

Wysłany: 2011-08-18, 22:35   

Również według mnie powinien stracić admina , to co on robi..
Ten ban to już w ogóle szczyt głupoty , banować za to , że zrobiłeś jego koledze ssy ?
Admin powinien być wzorem do naśladowania ,a on na pewno nie jest .. Często również obraża innych graczy , nawet adminów .. Na dodatek nadużywa komend admina - slapuje bez jakichkolwiek powodów.

DjKaczy 
Upierdliwy plociuch

Grupa: V.I.P
Wysłany: 2011-08-18, 22:36   

Ja stary nie wiem co wy odwalacie admin adminowi robi ss to pozdro. Wkurzyłbym sie to zabrałbym wam obu adminy, ale ze względu ze wydaliście pieniądze nie chce tego robic, zalatwcie to miedzy soba bo tak byc nie bedzie. A jesli to sie bedzie powtarzac to niestety obaj papa

Hotfix... i życie staje się prostsze! Wejdź już teraz ==> Aktualności i porady komputerowe

joczzz
Zrzęda

Wysłany: 2011-08-18, 22:40   

kaczy, słuchaj, ja zrobiłem ssy dla JEGO KOLEGI, siedziałem na serwerze na serwie i ban od roberta. to jest wg. mnie chore...
Ostatnio zmieniony przez joczzz 2011-08-18, 22:44, w całości zmieniany 1 raz  

ficu. 
Wygadaniec
żyripapą.

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 22:43   

Chlopaki !! Jocz nie zrobił nic zlego, że zrobił SS. Wyglądał podejzanie ? Taka jego praca.
A ty Roberto też troche ogarnij. Nawet Judytka się skarzyla na Ciebie na gg.

pHenoM 
Nowicjusz

Wysłany: 2011-08-18, 22:44   

Nie rozumiem Cie Kaczy .. On zbanował innego admina za coś,za co nie powinien..

ficu. 
Wygadaniec
żyripapą.

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 22:44   

Jesli jeszcze raz coś takiego zobacze to wybacz roberto ale tracisz admina.

Roberto 
Nawijacz

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 22:50   

To tak,Joocz Zbanowal mojego kolege Dawidka po raz drugi, za co ze mial niby jakies wspomagacze ok, dawidek wrzucil ss na forum i co jocz do niego jakims tekstem zee nie wejdzie na image bo ma wirusy,wczesniej Jocz chcial zbanowac JCD za to ze JCD powiedzial ze joocz sie podlizuje kaczemu?powiedzial tak bo to prawda,co w tym obrazliwego? i przez przypadek JOOCZ ogar zbanowal siebie a nie JCD kaczy moze potwierdzic.To teraz do CIebie phenom masz jakies ss ze naduzywam admina? jak tak to mi je pokaz,jak ktos chce moj rl np albo orton jak jest runda na kosy i mowi wez mnie poslapuj to nie moge tego zrobic? przeciez to rozgrzewka wiec w czym problem ? Kto sie na mnie z graczy skarzyl ze cos zlego robie?To na CIebie wczoraj pHenoM W nocy sie skarzyli ze mapami rzucasz na lewo i prawo. Jeszcze Slowo do joooczaa. Jak nie mialem admina to za co mnie dwa razy zbanowales? ze CI kilka razy banie sprzedalem? Pozniej jakos kaczy musial Ciebie zbanowac zebys sie ogarnal ;] a Z Toba jooocz nie idzie pogadac bo odrazu rzucasz mi tekstami "stracisz admina"

[ Dodano: 2011-08-18, 22:53 ]
A z judytka gadalem jako prywatna osoba na gg! wiec tu nie ma nic wspolnego z tym ;]bo moge pisac na gg co mi sie tylko podoba do niej przeciez tak?

Ruffi 
Mega Gaduła
Skate Your Style

Grupa: Administrator
Otrzymał 18 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 22:54   

Admin adminowi?
Szacunek w Teamie to podstawa ... Jeżeli takiego nie ma to nie Team ... to jakiś chlew gdzie każdy robi co chce ...
Najlepiej wyjaśnijcie to między sobą ... A jeżeli nie poskutkuje, hmmm... zawieszenia na tydzień? Może czegoś się nauczycie.

joczzz
Zrzęda

Wysłany: 2011-08-18, 22:54   

Cytat:

To tak,Joocz Zbanowal mojego kolege Dawidka po raz drugi, za co ze mial niby jakies wspomagacze ok, dawidek wrzucil ss na forum i co jocz do niego jakims tekstem zee nie wejdzie na image bo ma wirusy

Udowodnić? Poza tym, nie można określic jeżeli wrzucasz SSy na IMAGESHACK czy nie byly przerabiane. Czemu? Imageshack modyfikuje dajac koncowke png, nie domyślnie bmp no i wielkosci plikow sa rozne. A jezeli sie spakuje to... mozna sprawdzic cale archiwum czy wielkosc wszystkich SSow jest cała.

Cytat:

wczesniej Jocz chcial zbanowac JCD za to ze JCD powiedzial ze joocz sie podlizuje kaczemu?powiedzial tak bo to prawda,co w tym obrazliwego?

Podlizuje? Napisał , że LIŻE DUPE.

Cytat:

i przez przypadek JOOCZ ogar zbanowal siebie a nie JCD kaczy moze potwierdzic

Zgoda, pomyliłem się...

Cytat:

Jak nie mialem admina to za co mnie dwa razy zbanowales? ze CI kilka razy banie sprzedalem? Pozniej jakos kaczy musial Ciebie zbanowac zebys sie ogarnal ;] a Z Toba jooocz nie idzie pogadac bo odrazu rzucasz mi tekstami "stracisz admina"

A ty mi tego nie napisałeś przypadkiem? Napisałeś pierwszy, zgłosiłem skarge i ja do ciebie wtedy napisałem.

pHenoM 
Nowicjusz

Wysłany: 2011-08-18, 23:00   

Roberto , tylko , że ja prędzej robie vote czy chcą zmiane , więc w czym problem ?

Roberto 
Nawijacz

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 23:01   

"LIŻE DUPE" no ok moze tak powiedzial ale Co nie prawda? moze on tak to ujal i tyle. Czemu go nie zapytales czemu tak uwaza itp tylko odrazu chciales mu bana dac? Ja Ci napisalem to co wiem ze Tak masz adma do konca miecha tylko i wiecej nie bedziesz mial a nie ze "POLECISZ I STRACISZ ADMINA" Ja tak powiedziec nie moge bo nie mam tu duzo do gadnia.

[ Dodano: 2011-08-18, 23:04 ]
pHenoM -vote po minucie grania mapy bez marudzenia graczy to chyba tak nie powinno byc ;] a wy mi zarzucacie ze slapuje sobie tych ludzi Co chca to w rundzie na kosy czyli rozgrzewka to wytlumacz mi co w tym zlego :) czy nie mozna Zrobic cos czasami 4fun?

pHenoM 
Nowicjusz

Wysłany: 2011-08-18, 23:08   

Jeśli by nie chcieli zmiany , to bym nie zmianiał,ale skoro chcieli zmiane to znaczy , że im tam mapa nie odpowiadała.. A z tym slapowanie nie do końca jest jak piszesz ..

joczzz
Zrzęda

Wysłany: 2011-08-18, 23:09   

Cytat:

LIŻE DUPE" no ok moze tak powiedzial ale Co nie prawda? moze on tak to ujal i tyle. Czemu go nie zapytales czemu tak uwaza itp tylko odrazu chciales mu bana dac?

nie zycze sobie, zeby ktos do mnie tak pisał, a z kaczym duzo rozmawiam / gram, i co mialem sie jego spytac ,,czemu lize dupe dla kaczego?!" no wybacz... nie jestem pi***, frajerem i jakiś dupkiem dla niego. troche szacunku. -.-

Cytat:

Ja Ci napisalem to co wiem ze Tak masz adma do konca miecha tylko i wiecej nie bedziesz mial a nie ze "POLECISZ I STRACISZ ADMINA" Ja tak powiedziec nie moge bo nie mam tu duzo do gadnia.

jeżeli ty powiedzailes na @@ ,,do konca miecha tylko i wiecej nie bedziesz mial a nie ze" to ja jestem kosmitą
phenom mi pisał, ze do kaczego mowiles, że mam stracic admina, nie gadaj mi głupot bo już sam z kłamstwa sie mylisz

Roberto 
Nawijacz

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2011-08-18, 23:27   

A To nie mogles z nim pogadac tylko odrazu Mu dac bana ? znaczy chciales mu dac bo dales sobie ;]
Ja poprostu slyszlalem ze masz adma do konca miecha i pozniej juz nie i tyle ;] od kaczego nie wiem czy kaczy potwierdzi jego sprawa a raczej wasza nie mieszam sie ;] i ze niby ja obrazam graczy ? macie dowody? a To co to jest ?http://www.speedyshare.co...29952/Ss_cs.JPG

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2011-08-19, 15:43   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez: ficu.

Z pozdrowieniami,
Zespoół Ultra-Style.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi