| Autor |
Wiadomość |
300
Paplacz

Grupa: UserDołączył: 19 Kwi 2010 Posty: 17
|
Wysłany: 2010-05-08, 12:54 Ban .... za co ??
|
|
|
Nick: 300
Przy próbie połączenia z serwerem wyskakuje w konsoli taka informacja :
* Przywileje ustawione
BUILD 4383 SERVER (0 CRC)
Server # 16
You have been banned from this server!
Może ta sytuacja z zatrzymaniem sie expa ma coś wspolnego ?? |
|
|
|
|
 |
Hais
Upierdliwiec

Grupa: V.I.PDołączył: 18 Mar 2010 Posty: 44
|
Wysłany: 2010-05-08, 13:01
|
|
|
| Dostałeś bana na 2h za auto kamp , i wchodziłeś dalej na server póki nie minął ban. Nie poczekałeś do końca terminu bana , a za to jest ban permanentny. |
|
|
|
|
 |
300
Paplacz

|
Wysłany: 2010-05-08, 13:11
|
|
|
no sory ale to jest smieszne bez ostrzezenia dac bana na fy....gdzie autokampa jest dostepna i chcialem to wytumaczyc i wszedlem na 2 kompa(laptopa) i odrazu dostalem bana .....I za takei cos ban Perm to wogule przesada .......
pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
ErRor.
Upierdliwiec

Grupa: UserDołączył: 10 Kwi 2010 Posty: 47
|
Wysłany: 2010-05-08, 13:27
|
|
|
Hais gratuluje zbanuj wszystkich dobrych i uczciwych graczy i zostaw tylko cziterów!
bo banujesz bez ostrzezenia za każda głupote a zeby ktoś zbanował czita to trzeba sie 2 dni dopraszać |
|
|
 |
300
Paplacz

|
Wysłany: 2010-05-08, 14:03
|
|
|
z cziterami racja masa ich na Diablo M . Jednym z leprzych adminow na DM to Adsfag takie moje zdanie zawsze jak jest jakaś sprawa to wystarczy napisac na gg i zaraz interweniuje No nic 16 latek ktory gra 3 lata banuje permem osobe starsza i bardziej doswiatczona ...bywa |
|
|
|
|
 |
FrEaK
Najadacz Sexy Bitch <3

Grupa: UserDołączył: 05 Paź 2009 Posty: 82 Skąd: Gułów
|
Wysłany: 2010-05-08, 15:40
|
|
|
| 300 napisał/a: | z cziterami racja masa ich na Diablo M . Jednym z leprzych adminow na DM to Adsfag takie moje zdanie zawsze jak jest jakaś sprawa to wystarczy napisac na gg i zaraz interweniuje No nic 16 latek ktory gra 3 lata banuje permem osobe starsza i bardziej doswiatczona ...bywa |
Teraz kłóćcie się, który jest starszy i bardziej "doświatczony".
No ban z autokampą nie do końca słuszny, za to na fy_pool_day nie powinno się banować, ale jeżeli już dostałeś bana, to wyjaśnij to na forum, bo od tego ono jest. Za to, że wszedłeś przed końcem bana to ban słuszny.
Btw. Admin ma zawsze rację, jeżeli już dostałeś na te 2h to wystarczyłoby poczekać, nie byłoby żadnej afery z tego powodu, teraz to ja straciłem w tobie zaufanie, a byłeś nawet dla mnie kandydatem na admina.
| ErRor. napisał/a: | Hais gratuluje zbanuj wszystkich dobrych i uczciwych graczy i zostaw tylko cziterów!
bo banujesz bez ostrzezenia za każda głupote a zeby ktoś zbanował czita to trzeba sie 2 dni dopraszać |
Co do Ciebie aż szkoda mi słów, zachowujesz się jak dziecko i jeszcze piszesz na gg "czy mogę dostać unbana?". Zachowaj się godnie, teraz jeszcze tu płaczesz. |
|
|
 |
Hais
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-05-08, 18:20
|
|
|
| Ale ludzie ja was nie rozumiem. Jeden i drugi jak dostailiście bany wchodziliscie dalej na server. O czym to świadczy , do kogo te pretensje?? |
|
|
|
|
 |
ErRor.
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-05-08, 18:30
|
|
|
| freak pisałem do ciebie czy da się jakoś dostać UB więc o co petensje? |
|
|
 |
300
Paplacz

|
Wysłany: 2010-05-08, 20:13
|
|
|
Freak
Mowisz ze nie powinno byc banow za auto kampe na fy pool day.
Zgadzam sie z toba i w moim przypadku 1 raz sie spotkalem z taka sytuacja ze ban za autokampe na fy pool day [2h] dlatego tez moja reakcja była taka zeby wejsc na serwer i wyjasnic to jak najszybciej z Haisem .
A ze mam dostęp do kilku kompow postanowiłem wejść i porozmawiać .Reakcja Haisa była taka ..perm bez żadnych wyjaśnień .Admini sie ucza jak człowiek na własnych błędach
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
FrEaK
Najadacz Sexy Bitch <3

Grupa: UserDołączył: 05 Paź 2009 Posty: 82 Skąd: Gułów
|
|
|
|
 |
300
Paplacz

|
Wysłany: 2010-05-08, 21:04
|
|
|
Dobra nie będziemy sie tu kłócić ale moim zdaniem ban na fy pool day za autokampe to przesada i absurd...
Hais dawaj więcej takich banow ....Chociaż grając 3 lata w cs jak pisałeś w podaniu o admina to takie rzeczy powinieneś już wiedzieć ... . Dawajcie więcej adminow takim jak Adsfag ogarniety i przede wszystkim człowek
Adijos kormorany
Pozdrawiam
[ Dodano: 2010-05-08, 21:07 ]
1.Error
2.300
3. kto nastepny Hais ??:P |
|
|
|
|
 |
Hais
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-05-08, 22:53
|
|
|
| Ja tylko pokazałem , że każdy ma równe uprawnienia na serverze. Jak zrobiłeś coś niezgodnego to dostałeś bana. Nie ma podziałów np jak duży lvl to nietykalny. Ale nawet nie oto chodzi dostałeś tego bana to dlaczego wchodziłeś dalej na server??? To mi wytłumacz i nie sugeruj się tym , że miałeś taki lvl to nie mogłeś dostać bana. |
|
| Ostatnio zmieniony przez Hais 2010-05-08, 22:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
ErRor.
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-05-09, 09:43
|
|
|
| Hais napisał/a: | | To mi wytłumacz i nie sugeruj się tym , że miałeś taki lvl to nie mogłeś dostać bana. |
czytasz co piszesz? gdzie ktoś coś pisze o lvl?
Hais jak grasz 3 lata w cs to niewiem gdzie ty grywałeś?
grałem na multum serwów i nigdzie nie dostałem bana za przeklinanie czy autokampe na mapach fy(zreszta nigdzie) jak się adminowi coś nie podoba to blokuje do tego dostęp a nie banuje bez ostrzeżenia
Z mojej strony koniec. NarQa |
|
|
 |
300
Paplacz

|
Wysłany: 2010-05-09, 12:34
|
|
|
No dobra Hais wszedłem na serwer 2 raz po banie ktorego nie powinno być...wiec co sie dziwić ze wszedłem z 2 komputera i chciałem to wyjaśnić .Z twojei strony powinieneś coś wytłumaczyć i powiedzieć że dostane perma jak nie wyjde . Napisałem z tego co pamiętam 1 zdanie i dostałem perma .... Wybacz ale pochopnie przechodzisz do czynow. Pomyśl nastepnym razem 2 razy zanim coś zrobisz
Nie bronie sie dużym lvl bo to nie lvl robi z gracza profesionalisty ale podejście do gry i zaangażowanie.
[ Dodano: 2010-05-10, 23:08 ]
Więc koniec temat ?? Hais nie masz nic wiecej do powiedzenia ?? |
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |