Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
Destroyer.:VAV:
Nowicjusz

Grupa: User
Wysłany: 2010-05-02, 08:14   Adsfag-and inni admini!! super hiper haper wazne!

Adsfag, nowy admin ale czy powinien go miec skoro banuje tych co nietrzeba,pomyslcie on nawet niewie co to jest soft on mysli ze to jest jakis czit :hah: Ostatnim razem dostalem bana za kampienie i za ninje skoro gralem mnichem 57 lvl i niekampilem tylko caly czas rushowalem.
2)admini niezwracaja uwagi na ninje na mapach awp,fy,aim niewiem co sie z wami dzieje....
dalsze Kometarze Przyjmuje na klate .
zbieram podpisy przeciw Adsfag!!!!!!
Postaw fraga autorowi tego posta

Hais
Upierdliwiec

Grupa: V.I.P
Wysłany: 2010-05-02, 11:12   Re: Adsfag-and inni admini!! super hiper haper wazne!

Destroyer.:VAV: napisał/a:
Adsfag, nowy admin ale czy powinien go miec skoro banuje tych co nietrzeba,pomyslcie on nawet niewie co to jest soft on mysli ze to jest jakis czit :hah: Ostatnim razem dostalem bana za kampienie i za ninje skoro gralem mnichem 57 lvl i niekampilem tylko caly czas rushowalem.
2)admini niezwracaja uwagi na ninje na mapach awp,fy,aim niewiem co sie z wami dzieje....

Zawsze jak jestem na serverze i jest mapa awp/aim pisze na początku mapy ze ninja off i ninja = ban 2h. Jak ktoś gra ninja na awp/aim i nie zważa na ostrzeżenia to banuje go. Teraz troche żadziej gram na serverze , ale jak ktoś czituje zawsze możecie napisać na steam. A co do tego admina Adsfag to go nie znam za bardzo więc nie wyraże na ten temat zdania.

Adsfag 
Wygadaniec
Gaduła

Wysłany: 2010-05-02, 15:06   Re: Adsfag-and inni admini!! super hiper haper wazne!

Destroyer.:VAV: napisał/a:

po 1 tobie za softa screenów nie można zrobić przez twój pro nick..
po 2 nie kampiles? nie bawiłeś się ninją? nie wcale
A skoro myślisz , ze ja nie robię nic na serwerze to popytaj całej reszty a nie chce mi się ciebie słuchać ja grasz 1h na dzień przy dobrych wiatrach.
Ja cały dzień nie muszę grać na dm modzie a jeśli taki ogar jesteś załatw steama i zagramy 1vs1.
Ktoś cheatuje? nie ma mnie na serwerze przeważnie na gg jestem , dużo ludzi pisze i odrazu wbijam. Tyle ode mnie.

SiSka
Nowicjusz

Wysłany: 2010-05-19, 22:08   

Adsfag napisał/a:
Ktoś cheatuje? nie ma mnie na serwerze przeważnie na gg jestem , dużo ludzi pisze i odrazu wbijam. Tyle ode mnie.

Zgodzę się z tym, Adsfag jest dobrym adminem i zarazem jednym z najczęściej grających graczy na serwerze. Nie raz go widziałem. Gdy go nie było na serwerze a był na gg i widziałem jakiegoś czitera On od razu wchodził na serwer i Go banował. ( oczywiście sprawdzał Go przez 1 - 2 rundy )

The UnderTaker 
Nowicjusz

Wysłany: 2010-05-25, 17:23   

To prawda Adsfag nie robi to co powinien. Nieraz na serwerze był jakiś koleś który cheatuje a Adsfag nawet jak grał w tym momencie na serwerze to nic nie zrobił. Po drugie bardzo często nie zwracał uwagi na ninje na mapach typu aim/awp/fy. Kilka razy nawet dał bana osobie która nie miała wcale ninji. Ostatnio dał jakiemuś kolesiowi bana na godzinę czy dwie, ponieważ miał duży ping. Według mnie zasługiwał co najwyżej na kicka. Teraz zbanował mnie na zawsze za wh którego nie mam a to demko które wstawili na forum to jest nie prawda. :/ Chyba że się ktoś podszywał pode mnie. Ja wcale wh nie miałem, nie mam i nigdy nie będę mieć, ponieważ gra na cheatach nie dostarcza wcale rozrywki. A to że jestem dobrym graczem to tylko i wyłącznie dlatego że gram już ponad 4 lata.
Pozdrawiam Wszystkich Graczy. :]

Adsfag 
Wygadaniec
Gaduła

Wysłany: 2010-05-25, 20:38   

Nie zwracam uwagi? na ninje itp? za ping daje max15 co jeszcze wymyślisz? wszystko można sprawdzić w amx bans sprawdź a się dowiesz masz coś do powiedzenia teraz? a jak wchodziłem na serwer to tylko mi "dupe lizałeś" i nic więcej nie robiłeś.
Nie wierzę , że się ktoś pod cb podszywał.
Widząc po twojej grze , wychodziłeś z za ściany i biłeś od razu bądź waliłeś w ścianę jak najęty.
Powiedz kogo nie zbanowałem za aima/wh/?
To nie tylko moje zdanie , że masz wh a to co na "demku" jest ja twierdze , że to byłeś ty.
Dziękuję tyle mam do powiedzenia. Jak dla mnie ban zostaje.
Temat można zamknąć.

zohan
Paplacz

Otrzymał 1 fragów(i)
Wysłany: 2010-06-10, 01:34   

podpisuje sie pod zarzutami hais Ty nawet nie zwracasz uwagi na ludzi z czitami wiele razy Ci pisalem ze ktos ma czity poprzez team_say:@ a Ty nic pisalem normalnie tez nic a jak Cie zjebalem to sie zes obrazil i dal bana na tydzien, ogarnijcie sie ludzie a Ty adsfag napisz do valve maila to Ci steama oddadza

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi