| Autor |
Wiadomość |
iNde.
Paplacz

Grupa: UserWiek: 19 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 11 Skąd: Opole
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:28 Skarga na admina ZenO.o
|
|
|
Witam,
Grając dziś na waszym serwerze byłem bardzo niemile traktowany przez graczy jak i przez admina ZenO.o. Pierwszy incydent był, gdy w trupie na d2 mając mało hp i słysząc, że biegnie CT, wyczekałem 2sekundy na niego- nie na tym gra polega, aby wybiegać i ginąć od razu. Dostałem kicka z powodem "kampisz". Wróciłem, napisałem co uważam na ten temat i cisza. Dalszy ciąg tej opowieści, a mianowicie na tej samej mapie dostałem później AWP Sniper. Jak zapewne większość ogranych ludzi wie, z awp w CT najlepiej na środku. zdjąłem jednego gracza- HitmanPPL. Gracz ten zaczął mnie wyzywać, przeklinać do mnie zarówno na say jak i przez micro. Nic nie odpisywałem. Oczywiście wspomniany admin ZenO.o był ciągle obecny. Koniec mapy, zmiana na de_westwood. Z początku grałem Sniperem. Ładna runda, 3 heady z awp. Od razu wszyscy stwierdzili, że mam aima. Admina ZenO.o jeszcze nic nie robi. PTB przenosi mnie do CT. Tam po jednej rundzie zmieniam klase na Lekkiego Żołnierza (dostałęm przedmiot (Tajemnica Rambo). Zabiłem kilku ludzi i dostałem znów kicka z powodem "denerwujesz graczy". Skoro nie dopuszczacie do gry ludzi, którzy coś tam potrafią grać, to nigdy ten serwer nie będzie takim serwerem, jakim wy byście chcieli, aby był. Bo napewno nie mieliście w zamiarze, aby był to serwer opanowany przez graczy poniżej 16 roku życia. Załączam jednego screena zawierającego powód kicka nr 2.
Pozdrawiam, Kamil. |
|
|
|
|
 |
Zeno
Paplacz

Grupa: GirlWiek: 17 Dołączył: 06 Lip 2010 Posty: 14
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:48
|
|
|
| Gracze składali na ciebie skargi wiec miałem siedzieć bezczynnie ? proszę o zamkniecie tematu to nie był ban żeby skargi pisać tylko kick... |
|
|
|
|
 |
opkk
Nowicjusz

Grupa: UserDołączył: 14 Lip 2010 Posty: 1
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:51
|
|
|
| Zeno, troche botowo ;dd |
|
|
|
|
 |
iNde.
Paplacz

Grupa: UserWiek: 19 Dołączył: 10 Lip 2010 Posty: 11 Skąd: Opole
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:57
|
|
|
| No i jaki to ma związek, że to kick a nie ban? Twoje zachowanie jest nieodpowiednie na admina. Ulegasz presji i bezpodstawnie kary dajesz. To, że gracze marudzą, bo nie dają rady zabić nie jest powodem do tego, aby kickować. Moim zdaniem jesteś nieodpowiednią osobą na tym stanowisku. |
|
|
|
|
 |
r4is0n
Mega Gaduła Prof.S.JonaliSta

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 795 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2010-07-14, 10:57
|
|
|
Zeno, zostajesz zdegradowany do rangi usera, Tobie już dziękuję.
Byłem świadkiem całej sytuacji widziałem to co się działo - nie masz umiejętności myślenia jako admin, zachowujesz sie jak 14lateek który słucha innych aby stwierdzić coś u kogoś.
Tyle.
Close. |
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-07-14, 10:57 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: r4is0n |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |