| Autor |
Wiadomość |
poprostu dramat
Nowicjusz

Grupa: UserDołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 6
|
Wysłany: 2010-04-23, 22:16 poprostu dramat - ban od Adsfag
|
|
|
Witam, dzis uzyskałem perma od jednego z waszych adminów a dokladnie:
[AMXBANS] ===============================================
[AMXBANS] Banned by admin Adsfag
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ http://www.ultra-style.pl
[AMXBANS] Reason: 'Wallhack + Aimbot'
[AMXBANS] Length: 'permanentnie'
[AMXBANS] Your SteamID: 'STEAM_0:1:327655'
[AMXBANS] Your IP: 'xxxxxxxxxxx'
[AMXBANS] ========================================
Dobra napiszę "krótko i na temat", nie grałem w tą grę jakieś 2-3lata, przez przypadek wróciłem do niej i z uśmiechem na twarzy znalazłem fajny server gdzie można pograć for fun po pracy. Pierwsze wrażenie był szok że istnieje coś takiego jak nosteam ale przebolałem, gdyż bardzo fajnie się grało... do czasu. Nie wspominam już że ktoś zakosił mój nick i ciągle go używa (po grze stwierdziłem że to na pewno dziecko i niech ma radochę). Postanowiłem zagrać odnowa jeszcze raz, zmieniłem postać i nick (na "poprostu dramat"), i właśnie pojawiła się taka osoba "ekspert" admin Adsfag.
Wczoraj (22.04) już miałem z tym Panem/Chłopcem problemy, dał mi kick (prawdopodobnie) przez przypadek, bo gdy wróciłem na serwer grzecznie się spytałem, cytuję "Panie admin za co kick", a ten z bul-wersem na mnie ze czytać nie umie (PS: jak mogłem przeczytać informacje jak mnie na serwerze nie było???), wyjaśnił mi po angielsku bad click czy też kick i się spytał czy rozumie. Z ironiom odpisałem że nie, to Chłopczyna zaczął od epitetu i zakończył na wyzwiskach i dodał że jak mi się nie podoba to mogę zmienić serwer, ale mi się fajnie grało to przemilczałem....do dziś...
Cały ten hałas zaczął się od dwóch kick`ów od strony Adsfag, z komunikatem "wyłącz to"
to mu odpisałem że jeśli ma jakieś zastrzeżenia do mnie, to niech nakręci demo i wystawi na stronę gdzie banują konta steam (bo takie posiadam w porównaniu do większości graczy na tym serwerze). Nagle pojawił mi się w/w komunikat.... bez żadnego proof`a.
Dobra trza coś powiedzieć o tym ekspercie:
Wczoraj w czasie gry na offic`ie rozmawiał "szanowny" Pan admin z jednym z graczy, ta osoba zapytała się go dlaczego tak słabo gra, a on odpowiedział że gra na niej trzeci raz i się gubi... już po tej wypowiedzi wiedziałem że ten admin to nie kompetentna osoba do spełniania tej funkcji!! Panie Adsfag ta mapa była praktycznie od początku cs, pamiętam ją z starszych wersji, jeżeli jej nie znasz to nie miałeś kontaktu z dobrymi graczami hhee nawet średnimi....po drugie graj na słuchawkach a nie na głośnikach, bo w uszach nie jest możliwe mieć wallhacka !!, następnie wiesz że naboje przebijają ściany?? jak nie to już wiesz, przy okazji pooglądaj filmiki na youtubie gdzie najłatwiej zabić kogoś przez ścianę.... kolejne, zacznij dokumentować swoje bany demem a nie wyciągaj ich bo jesteś admin. Jeżeli ktoś gra lepiej niż ty to nie znaczy to że jest cheat`erem. A "Aim" czasami to przebysk skilla...
I NA KONIEC NAUCZ SIĘ GRAĆ W TĄ GRĘ BO TO WSTYD BYĆ ADMINEM I BYĆ W SZARYM KOŃCU STAWKI ZA KAŻDYM RAZEM.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o odbanowanie.
Pozdrawiam R.K.
PS dla Adsfag: Przepraszam że tak dużo napisałem ale na pewno ci to pomoże, bo zbliżają się egzaminy gimnazjalne, czym więcej czytasz tym więcej wiesz.... |
|
|
|
|
 |
Adsfag
Wygadaniec Gaduła

Grupa: UserWiek: 20 Dołączył: 11 Kwi 2010 Posty: 34 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: 2010-04-23, 22:32
|
|
|
Staty 25:0 to u cb przebłysk skila? skoro 3/4 serwera na cs_italy wyzywało cie od aima itp? sh?
Gadaj z Freakiem , może on Cb odbanuje, przypominam też , ze wtedy nie działała możliwość robienia screenów Freak wie o co chodzi. |
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Adsfag
Wygadaniec Gaduła

|
|
|
|
 |
poprostu dramat
Nowicjusz

Grupa: UserDołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 6
|
Wysłany: 2010-04-23, 23:06
|
|
|
| Nie miałeś żadnego dowodu aby mnie zbanować, poza tym ludzie różne głupoty gadają zwłaszcza przez internet i bez dowodu im się nie ufa. Pisałem wielokrotnie na serwerze że jak ktoś ma coś do mnie to niech nagra demo mojej gry. Nikt tego nie uczynił. AAaa nigdy nie miałem takich statusów zawsze kilka krotnie na mapach ginąłem.... i nie zawsze byłem pierwszy... jeszcze jedno, jak bym cheat`ował to bym grał na nosteam`ie a nie na swoim koncie które mam od n-lat. |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Adsfag
Wygadaniec Gaduła

|
|
|
|
 |
FrEaK
Najadacz Sexy Bitch <3

Grupa: UserDołączył: 05 Paź 2009 Posty: 82 Skąd: Gułów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-04-24, 10:39 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: FrEaK |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |