| Jaki wybierasz mod nowego serwera ? |
| Zombie Plague Mod |
|
25% |
[ 2 ] |
| Gun Game |
|
75% |
[ 6 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1498 Otrzymał 40 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2010-10-26, 14:56 Nowy serwer - jaki mod ?
|
|
|
Witam,
w dniu wczorajszym tj. 25.10.10r. nawiązaliśmy współpracę z firmą hostingową www.Nags.PL.
Otrzymaliśmy 20 slotowy serwer i w związku z tym mam do was pytanie - jesteście za tym, aby serwer był Zombiemod ?
Po raz pierwszy w naszej sieci .. myślę, że nie jest to zły pomysł, bo takie serwery jak 4fun, surf już były i dużo osób na nich nie grało ..
Czekam na Waszą opinię, bo chodzi nam o to, aby serwer nie stał pusty i by na nim zawsze ktoś grał bo po to jest.
Nieoficjalnie podaję IP:
91.193.54.40:27050
brakuje jeszcze podstawowego amxmoda.
Pozdrawiam. |
|
| Ostatnio zmieniony przez :dzun: 2010-10-27, 14:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-10-26, 15:01
|
|
|
Kwestja nie polega na tym jakie to bd server, tylko czy i ile ludzi bedzie na nim gralo... Z tego co wiem mamy servery KZ, FFA, TP CoD i moze jakis jeszcze, z czego tak powaznie to tylko na TP graja ludzie w liczbie ponad 15...
Ale jezeli ma juz powstac nowy server to trzeba sie zastanowic czy wg ktos bd gral na ZOMBI gdzie niezbyt duza frekfencja bedzie... |
|

|
|
|
|
 |
Emyl
Nowicjusz

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 6 Skąd: Lodz
|
Wysłany: 2010-10-26, 15:12
|
|
|
| Ja bym proponowal server DeathMatc, dlaczego? poniewaz jest to jeden z bardziej grywalnych modow, wynazlazki typu zombi czy deathrun juz nie sa tak popularne. jesli chodzi o graczy, nie zdobedziemy ich bez odpowiedniej reklamy. Takie jest moje subiektywne zdanie. |
|
_________________ Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie kabla, e-napinaczu.
 |
|
|
|
 |
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1498 Otrzymał 40 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2010-10-26, 15:13
|
|
|
DeathMatch już było, tak samo Diablomod i Deathrun.
PS. AMXMOD wgrany. Serwer można już testować |
|
|
|
|
 |
MarinEx
Mega Gaduła SWAT :D

Grupa: ModeratorDołączył: 16 Lip 2010 Posty: 178 Otrzymał 16 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2010-10-26, 15:24
|
|
|
Ja bym chciał zobaczyć deathmatch - każdy na każdego. CT zabija terro i ct, konkretna nawalanka. Na początku każdej mapy było by VOTE: Gramy tą mapę only HS? Tak - Nie.
Takie serwery są dobre do poćwiczenia, a wydaję mi się, że na Zombie będzie mało graczy ;/. |
|
|
|
|
 |
Emyl
Nowicjusz

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 26 Wrz 2010 Posty: 6 Skąd: Lodz
|
Wysłany: 2010-10-26, 16:52
|
|
|
| Jesli powstanie server DeathMacht pomoge w reklamowaniu go... spam na youtube oraz troche topicow na innych forach. Ludzie bardziej beda chcieli poskillowac na DM, niz bezmyslnie walic zomby na ZM, gwarantuje. |
|
_________________ Nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie kabla, e-napinaczu.
 |
|
|
|
 |
Mega Gaduła GaGa ulala

|
Wysłany: 2010-10-26, 19:56
|
|
|
co powiecie na GunGame lub AIM/AWP ?
Każdy widzę ma inne zdanie i ciężko będzie wybrać odpowiedniego moda do gry.
PS. Poszukujemy dobrego technika, który zajmowałby się na bieżąco w aktualizowaniu serwera.
Znajomość w AMX 100% (podstawy - wgrywanie pluginów).
Oczywiście nagroda - admin na serwerze.
Zgłaszać się także w tym temacie. |
|
|
|
|
 |
Darius
Mega Gaduła

Grupa: GameBoardWiek: 16 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 404 Otrzymał 25 fragów(i) Skąd: Podhale/NT
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
Mega Gaduła GaGa ulala

|
Wysłany: 2010-10-26, 22:54
|
|
|
Darius, brak czasu ..
SignuM, wiesz co jest z amxbans, bedzie trzeba wgrac starsza wersje bo 6.0.0 nie dziala na stronie .. |
|
|
|
|
 |
Tifa
Gaduła wolnekonopie.pl

Grupa: UserWiek: 24 Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 96 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Stąd
|
Wysłany: 2010-10-27, 14:06
|
|
|
Po 1. Chętnie podejmę się stworzeniem nowego serwera
(Może dzięki temu nabiorę trochę zaufania i dacie mi w końcu zrobić TP ^^)
Po 2. Nie rozpisujmy się nad pluginami przyjdzie na to pora...
Po 3. i najważniejsze Mody...
Ja sugerowałbym najbardziej "chodliwe" Mody w chwili obecnej...
Czyli:
- Gun Game Mod
- Paint-Ball Mod
- Zombie Plague Mod
- Metin Mod (Dość świerzy podobny do Diablo Moda)
- Najzejekurfapistshy 4FUN w sieci
Oczywiście serwer na 2 protokoły S/NS + 4 Boty na sewer żeby cały czas coś sobie tam grało i leciało no i po 2 tygodniach trzeba będzie kupować rezerwację slota
Ja bym sugerował któreś z tych rozwiązań.
Podkreślam że to tylko sugestia co z tym zrobi autor to on sam już wie |
|
|
|
 |
Mega Gaduła GaGa ulala

|
Wysłany: 2010-10-27, 14:34
|
|
|
Nie ma problemu, mod jak wybierzecie to go wgram.
Chodzi o pomoc w aktualizowaniu tego serwera w przypadku np. nowych propozycji przez użytkowników (wgranie nowych pluginów, map itp.).
Tifa, wyślij mi na PW Twoje GG, jeżeli podejmiesz się takiego zadania.
Tymczasem głosujcie w ankiecie za jakim jesteście modem.
Opcje są dwie - Gun Game lub Zombie Plague Mod. |
|
|
|
|
 |
Tifa
Gaduła wolnekonopie.pl

Grupa: UserWiek: 24 Dołączył: 07 Paź 2010 Posty: 96 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Stąd
|
Wysłany: 2010-10-27, 14:58
|
|
|
Spoko czasem w weekend będę miał więcej czasu sam jakiegoś pluga napiszę
GG na PW |
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-10-27, 18:07
|
|
|
| Ja bym na zombiakach pograł więc głos poszedł właśnie w tą stronę ;-) chociaż coby nie było fajnie, że nawiązaliśmy jakieś nowe kontakty ;-) |
|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-10-27, 21:58
|
|
|
DeathMatch Każdy na każdego z wyborem only HS |
|
_________________ Masz konto steam?! Przeczytaj To! |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-10-28, 14:02 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: :dzun: |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |