| Autor |
Wiadomość |
ZiOOmek Killer
Nowicjusz

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 30 Paź 2009 Posty: 6 Skąd: Chełm
|
Wysłany: 2009-11-27, 22:53 Kto dał adma SoBoLowi?
|
|
|
Mam taka propozycję niech każdy powie co myśli o tym graczu. W tym temacie ni tylko admini mają głos:D No to może ja zacznę:
Ja bym mu nie dawał adma. Miałem okazje grać z nim kilka godzin i jestem w stanie stwierdzic że to jest opóźniny w rozwoju dzieciak. Jak ktoś coś do niego powie to zaczyna wyzywać i wklinać, grożił wszystkim banem za obrażanie jego starej(LOL), jak sie zabił cały czas gadał przez mikro jacy to wszyscy pojeby nie są , jak się przeszło mape kupował gravity i wyskakiwał z respa na niektórych mapach brał broń i za zabicie go znowu groził banem(jak jeszcze nie miał adma i zaczyał grać na serwerze). Dzisiaj jak tylko wyszłem dostałem kicka za "jestem botem" kompletnie nie trawie tego gościa myśle że inni podzielają moje zdanie jak chcecie żeby był adminem to mi go odbierzcie dla mnie bycie adminem to coś wiećej niż pilnowanie serwera to także bycie przykładem dla innych graczy oraz reprezentowanie serwra. Jeżeli sądzicie że sobol nadaje się na admina to ja rezygnuje bo dla mnie jako admina współpraca z nim to jedna wielka kompromitacja.
[ Dodano: 2009-11-27, 22:56 ]
A no i przed chwilą dostałem bana za ping na 5 min(ping miałem 30)
jak mam się czepiać to jeszcze złożył podanie nie w tym temacie co trzeba, może z tym banem się pomylił nie wiem ale dla mnie gościo nie ogarnia
[ Dodano: 2009-11-27, 22:57 ]
Myślę że zie mnie starczy powiedzcie lepiej co wy o nim myślicie:D |
|
|
|
|
 |
r4is0n
Mega Gaduła Prof.S.JonaliSta

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 795 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2009-11-27, 23:00
|
|
|
| masz odpowiedz na PW. |
|
|
|
|
 |
SoBoL
Gaduła

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 22 Lis 2009 Posty: 94 Skąd: z De_Kabul
|
Wysłany: 2009-11-28, 00:10
|
|
|
No Wiec Tak jak byś zauważył na serwie gram prawie cały czas jak mam czas zresztą każdy mnie zna na serwie i te bany traktują na żarty , Caly czas powtarzam Free Własna odpowiedzialność . Ale to nic nie ogarnięty w rozwoju to może jesteś ty , w przeciwieństwie do Ciebie 80% mojego czasu spędzam na tym DR'rze żeby pilnować porządku,a to że się wygłupiam z Gandziarzem " wyzywamy się dla zabawy " to jest inna bajka;)
A z Pingiem bylo tak że ktoś lagował serwer wziąłem TAB patrzę ping Ci skoczył do 300 mówię killer laguje więc dostałeś bana na 5 min żebyś się ogarnał [PING]
| Cytat: | | Jak ktoś coś do niego powie to zaczyna wyzywać i wklinać, grożił wszystkim banem za obrażanie jego starej(LOL) | Powiedz Kiedy Miało Miejsce żebym kogoś wyzywał??
Zobacz Ja bym napisał w grze to wszyscy by Cię wyśmiali co ty tutaj napisałeś .
| Cytat: | | Jeżeli sądzicie że sobol nadaje się na admina to ja rezygnuje bo dla mnie jako admina współpraca z nim to jedna wielka kompromitacja. |
Nikt za Tobą płakać nie będzie i tak wgl nie grasz na serwie tylko ja Kruczek .
Wiesz Co Jeżeli sprawa do jutra przetrwa To poproszę takich graczy Jak " Kruczek ,Ryh,oski,gandziarz , fly i paru innych to zobaczysz jakie mają o mnie zdanie.
| Cytat: | | jak sie zabił cały czas gadał przez mikro jacy to wszyscy pojeby nie są |
Ehh Brak Słow po to mam mikro żeby przez nie rozmawiać ?
Powiedz mi kiedy kogoś wyzywałem od Pojebów czy coś w tym stylu?
Chyba ,że jest Gandziarz , Fly Kruczek czy ktoś to chociaż nie jest nudno , można się pośmiac myślisz że gdybym miał banować każdego który przeklnie albo kogoś wyzwie to by ktoś grał na serwie?
Zobacz Ile Czasu ty jesteś online ,a ile ja to zobaczysz w czym rzecz.
Narazie tyle odemnie. |
|
|
 |
Darius
Mega Gaduła

Grupa: GameBoardWiek: 16 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 404 Otrzymał 25 fragów(i) Skąd: Podhale/NT
|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-11-28, 10:24
|
|
|
| Darius jak masz takie zdanie moze podaj jakis argument? sobol tez moge znalesc kolegow ktorzy powiedza ze jestem najlepszym administratorem ,ale przeciez o to nie chodzi. Gdyby to odemnie zalezalo to juz dawno stracil bys admina gdyz jestes niezrownowazony emocjonalie. spojrz na to obiektywnie nie miales admina i jak sie zachowywales? |
|
_________________ Masz konto steam?! Przeczytaj To! |
|
|
|
 |
SoBoL
Gaduła

|
Wysłany: 2009-11-28, 16:01
|
|
|
Ale sęk w tym że to co on gada że niby z TT wychodziłem To nie prawda |
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2009-11-28, 17:53
|
|
|
| czyli reszta to prawda. |
|
|
|
|
 |
SoBoL
Gaduła

|
Wysłany: 2009-11-28, 18:48
|
|
|
| Wez poczytaj to co napisalem nie mam zamiaru się 2 raz powtarzać. |
|
|
 |
SoBoL
Gaduła

|
Wysłany: 2009-11-29, 00:44
|
|
|
Jeżeli Nikt się nie wypowiada to
Zamykam & Pozdrawiam |
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
|
Wysłany: 2009-11-29, 10:52
|
|
|
| ahahahaha Zamykam&Pozdrawiam. kogo? niewygodny temacik? umiesz mnie rozbawic o poranku. |
|
|
|
|
 |
r4is0n

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 795 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2009-11-29, 11:14
|
|
|
jest to temat o Tobie, więc poczekajmy na jakieś dowody, a nie zamykasz sobie i zadowolony.
Proszę o jakieś ss wtedy rozpatrzę skargę. |
|
|
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
|
Wysłany: 2009-11-29, 13:03
|
|
|
| Rozmawialem z oskarzajacym i zadnych dowodow nie bedzie. A przez telefon ss nie zrobie |
|
|
|
|
 |
r4is0n

|
Wysłany: 2009-11-29, 13:17
|
|
|
To jeśli ZiOOmek Killer nie ma dowodów to po co ta skarga?
Wzór jest po to, aby tak składać skargi. Ten temat już dawno powinien być w koszu. --> http://ultra-style.pl/viewtopic.php?t=1499 |
|
|
|
|
 |
PunisHer
Mega Gaduła Sn!peR

Grupa: PrzyjacielDołączył: 26 Lip 2009 Posty: 140 Otrzymał 11 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2009-11-29, 13:23
|
|
|
Takie ziomki tylko dodają pracy moderatorom.
Chcesz napisać skargę?
Znajdź powód.
Nie masz powodu?
Nie pisz... |
|
_________________ ... |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |