| Autor |
Wiadomość |
CaZ
Plociuch

Grupa: ZbanowanyWiek: 18 Dołączył: 07 Sty 2011 Posty: 64 Otrzymał 1 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-01-08, 01:28 admin CaZ
|
|
|
Podanie o : admina
Nick z gry : CaZ a wcześniej gram od 3tyg
Rodzaj gry : steam
Staż gry : licząc kilka przerw pół rocznych i rocznych to około 5-6 lat
W jakich godzinach mniej więcej grasz : Zależy jak wejdę mniej więcej po szkole i wieczorami około 3-4h w dni wolne dłużej.
Kiedy zacząłeś grę na serwerze : Z tego co pamiętam to jakieś 2 tyg przed świętami
Czy miałeś admina na innym serwerze : Owszem miałem swoją małą sieć ale upadła ponieważ miałem roczną przerwę od gry oto link: http://cs-staszowski.cba.pl
Znajomość amxmodmenu: b.dobra
Wyjaśnij czemu chcesz być adminem : Chciałbym poświęcić swój wolny czas na pomoc w utrzymaniu porządku na serwerze ponieważ często jest tak że wejdzie jakieś dziecko na czitach a nie ma admina żeby tą osobę zbanował i ludzie zaczynają wychodzić z serwera.
Dasz rade wysłać kwote 10zł przeznaczona na serwer? : Myślę że nie będzie większego problemu
Linki do reklamy serwera (min. 5) : Linki porobię jak wstanę bo jest troszkę późna godzina ) |
|
|
|
|
 |
Niach niach xD
Plociuch Niach niach xD

Grupa: V.I.PWiek: 25 Dołączył: 24 Paź 2010 Posty: 69 Otrzymał 1 fragów(i) Skąd: POLAND
|
Wysłany: 2011-01-08, 02:34
|
|
|
Ja wypowiem sie neutralnie poniewaz i tak przybylo adminow a ciagle signum prosi sie o kase, po drugie kazdy co sklada podanie na admina mowi ze chce pomoc ogarnac server bo dzieci na czitach graja a adminow nie ma, ludzie nikt nie bedzie siedzial 24/h na serverze i pilnowal neo-dzieci.
Adminow jest duzo i nie sadze aby wiecej bylo potrzebnych, lecz to zostawiam signumowi
Jeszcze jedna sprawa, signum powinien pobierac najpierw oplate za admina a pozniej go dawac bo siec jest bardzo dobra i duzo ludzi gra a szkoda by bylo ja stracic.
Takie jest moje zdanie na temat admina i nie wypowiadam sie tak bo nie lubie cie czy cos ale jestes kolejna osoba ktora jest 2 dni na forum i juz chce admina:P |
|
_________________ Rach ciach byl tu Niach xD
 |
|
|
|
 |
NefikS
Paplacz JP na 50 prO'

Grupa: UserWiek: 19 Dołączył: 07 Sty 2011 Posty: 13 Skąd: WaWa
|
Wysłany: 2011-01-08, 08:50
|
|
|
| też jestem na nie |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
v4x?
Nowicjusz v4x?

Grupa: UserDołączył: 06 Sty 2011 Posty: 6 Skąd: Toruń
|
Wysłany: 2011-01-08, 09:47
|
|
|
| Neutral,widziałem cie na serwie ale niczym specjalnym się nie wyróżniałeś w podaniu widać ,że ogarniasz ale moim zdaniem reklamy świadczą bardziej o twojej chęci do współpracy,więc czekamy na reklamy. |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: V.I.PDołączył: 20 Mar 2010 Posty: 279 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-01-08, 10:02
|
|
|
I tyle ode mnie |
|

|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-01-08, 10:52 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |