| Autor |
Wiadomość |
CzyToWazne.?!
Paplacz
Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 15
|
Wysłany: 2010-12-25, 11:19 Admin CzyToWazne.?!
|
|
|
Nick z gry : CzyToWazne.?!
Rodzaj gry : steam/ns narazie ns ale tylko do nwego roku
Staż gry : 2 lata z przerwami
Link do statystyk : nie mialem z tym stycznosci i nie wiem co to jest
W jakich godzinach mniej więcej grasz :rano, wieczór itd.
Kiedy zacząłeś grę na serwerze : miesiąc temu
Czy miałeś admina na innym serwerze [b] na serwerze TP i FFA
[b]Znajomość amxmodmenu: 9/10
Wyjaśnij czemu chcesz być adminem : bo to jest żałosne co sie dzieje na waszym serwerze dzis od rana nie bylo zadnego admnina a dzieci neo cisna na wh aż milo i trzeba troche ogarnąć ten serwer! a ja trochę sie na tym znam i gram do 7 h dziennie na waszym serwerze
Dasz rade wysłać kwote 10zł przeznaczona na serwer? : tak/nie tak
Linki do reklamy serwera (min. 5) : nie reklamuje na forach tylko mam bind ustawiony
Prosze o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy |
|
|
|
|
 |
psychotic
Mega Gaduła

Grupa: ModeratorDołączył: 13 Gru 2010 Posty: 245 Otrzymał 7 fragów(i) Skąd: Wieliczka
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-12-25, 12:12
|
|
|
po pierwsze NS
po drugie nawet jak bedziesz juz na strimie to "Dołączył: Wczoraj 11:38" więc zapomnij od adminie.
po trzecie nawet Ci sie nie chce reklam zrobić porządnie na forach - a to że masz bind to mnie nic nie obchodzi - wzór jest taki a nie inny
po czwarte to Ty jesteś żałosny nie nasz serwer - święta są a Ty chciałbyś żeby od rana ktoś na serwerze siedział i pilnował dzieci neo - one były są i będą - tak więc ogranij najpierw siebie później pouczaj innych
amen
wątek do zamknięcia szkoda czasu na rozpatrywanie tego podania |
|
|
|
|
 |
CzyToWazne.?!
Paplacz
|
Wysłany: 2010-12-25, 12:46
|
|
|
dobra ok dzisiaj porobie te reklamy na forach
a i nie napisalem ze serwer jest żałosny bo jak jest jakiś admin to jest zarąbiście a co dołączenia na forum to wczoraj dołączyłem bo gram tylko miesiąc na waszym serwie ale spedziłem przez ten miesiac wiecej czasu niż gracze którzy graja od 4 miesięcy bo tak jak pisałem gram po 6 godzin dziennie i dbał bym o ten serwer! dajcie mi szanse a sie przekonacie! |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
S4ul
Nawijacz

Grupa: V.I.PDołączył: 03 Kwi 2010 Posty: 25 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: 2010-12-25, 13:58
|
|
|
No moim zdaniem Nie. Gram z nim czasami no i, że tak powiem kultura troszeczkę szwankuje. Tak to gracz spoko. Tylko NS od wczoraj na forum a i krótko na serverach naszych gra. |
|
_________________ ... |
|
|
|
 |
CzyToWazne.?!
Paplacz
|
Wysłany: 2010-12-25, 14:03
|
|
|
dobra ok:) jak jesteście na nie to trudno:) ale spróbować nie zaszkodziło Możecie zamknąć, jak będę spełniał wymagania to złoże podanie
Pozdrawiam CzyToWazne.?! |
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-12-25, 15:18
|
|
|
no możemy zamykać :-) właśnie byłem świadkiem jak ładnie sie kolega wypowiada na serwie "leżeć psie" :-) z takimi tekstami to możesz być administratorem stołówki w przedszkolu hmmm albo nawet i to nie :-)
graj sobie i nie zawracaj sobie głowy ponownym składaniem podania u nas w sieci :-)
pozdrawiam Piekielny! |
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-12-25, 15:29 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: r4is0n |
Powód zamknięcia: Temat zamknięty na prośbę autora.
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |