| Autor |
Wiadomość |
_eXe_
Mega Gaduła

Grupa: Admin [TP]Dołączył: 20 Mar 2010 Posty: 280 Otrzymał 5 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-08-24, 09:29
|
|
|
Moze nie tyle co prosil, ale zrobilem se taki maly wywiad srodowiskowy i nie winiklo z niego nic negatywnego Poprostu pytalem czy jest sens to pisac, ale widocznie za malo |
|

|
|
|
|
 |
Alk0.
Mega Gaduła 2k9

Grupa: Junior AdminWiek: 18 Dołączył: 05 Kwi 2010 Posty: 367 Otrzymał 36 fragów(i)
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 09:35
|
|
|
Ja juz wiem, i powiem Ci szczerze ze nie za bardzo rozumie dlaczego stosuje takie porownanie A o co tak naprawde chodzi to juz z nim pogadaj |
|

|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-08-24, 09:43
|
|
|
Dobra widzę, że bez moich konkretów się nie obejdzie.
Po pierwsze exe nadużywa mikro tak, że głowa mała - i często są to słowa nie warte przytaczania tu na forum. Za każdym razem kiedy z nim grałem słyszałem najnormalniejszy spam przez mikro + wyzywanie graczy, bluzganie - dlatego też rozśmieszył mnie teks "kultury na serwie" w podaniu :-). Fakt gracz rozgarnięty jeśli chodzi o samą grę ale z takim podejście do noobów (dojazd przez mikro) i gorącą głową admina bym mu najnormalniej nie dał.
Oczywiście czasem fajnie jest się pośmiać i pogadać podczas gry ale bez przesady. Żebym ja i inni gracze musieli mutować _eXe_ żeby cokolwiek usłyszeć innego niż to co On ma do powiedzenia.
pzdr Piekielny! |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 09:58
|
|
|
"Za każdym razem kiedy z nim grałem słyszałem najnormalniejszy spam przez mikro + wyzywanie graczy, bluzganie"
Powiem tylko tyle, ze co do spamu to masz racje, ale co do bluzgania i wyzywania przez mikro to juz inna bajka Ja sam nigdy nie wyzwalem nikogo za nic, oczywiscie jako pierwszy. Jak Cb ktos wyzwe to walisz bana na dzien, lub godzine, zreszta wszystko jedno. Poza tym nie tylko Ty bo i kazdy admin tak robi. Ale chcialbym zauwazyc ze nie kazdy ma adma i nie kazdy moze dac bana, wiec nie czepiaj sie ze komus cos powiem jak np. ziomek mi co runde 4hp zostawia, jak np. Dzem , albo jak na kogos krzykne bo mnie celowo blokuje. A tak na marginesie to dziennie na TP spedzasz gora pol godziny, dlatego nie moge pojac tego ze ja Tobie przeszkadzam. I na zakonczenie powiem tylko tyle, ze jak juz se zaczne gaworzyc to nie sam ze soba, tylko z innymi i to nie na mapie na ktorej sie gra, tylko na jakis oilrig-ach i innych takich gdzie ludziom sie grac nie chce a jak zwykle nie ma adma zeby votnac. Z mojej strony to tyle. Mozecie temat zamknac i zlikwidowac. Pzdr |
|

|
|
|
|
 |
Piekielny!

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-08-24, 10:07
|
|
|
no skoro gram po 30 min dziennie jak to twierdzisz i mnie irytujesz to wyobraź sobie jak musisz irytować innych co grają więcej ;-)
chcesz sobie pogaworzyć to serwer 4fun ;-) |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 10:19
|
|
|
Jakos z tych co pytalem, a uwierz ze pytalem ponad polowe, co chyba zreszta widac po zaangazowaniu z ich strony, to nikomu to nie przeszkadza procz Cb. Robcie co chcecie, w kazdym razie ja juz nie bede sie wypowiadal na temat tego gadania. Amen |
|

|
|
|
|
 |
Piekielny!

|
Wysłany: 2010-08-24, 10:23
|
|
|
każdy wypowiada swoje zdanie :-) a decyzja należy do H@ - nie musisz mieć 100% poparcia żeby dostać adam.
a co do tej połowy to chyba połowę tych co grali w tym momencie na serwie ;-) bo ze wszystkich graczy to musiałbyś chyba z 1500 przepytać ;-) |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 10:24
|
|
|
Tak jak juz pisalem. Rezygnuje z tego admina, bo to sie mija z celem. Ale moim nie grasz dosc dlugo w ciagu dnia na serverze TP, co chyba potwierdzi kazdy, zeby muc wyciagac tego typu wnioski.
Jak zapewne sie domyslasz i wiesz, to jak ja zaczynam grac to po minimum 2-3h, wiec nie mow mi ze tych co grali bo przez te 2-3h online byla ponad polowa graczy ktozy wedlug mnie maja prawo do wypowiedzi, bo i graja od dluzszego czasu i dosc relulaarnie. A zdania osob wchodzacych na server co 3 dni na 10 minut dla mnie nie maja znaczenia. |
|
|
|
|
 |
Piekielny!

|
Wysłany: 2010-08-24, 10:28
|
|
|
gram wystarczająco żeby móc wyrobić sobie zdanie na temat wielu graczy :-)
a to, że mam mało czasu na grę to nie mam zamiaru się tłumaczyć :-) |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1198 Otrzymał 27 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 10:32
|
|
|
| SignuM nie chodzi o to ze On zucil prace i zaczal grac w CSa, tylko chodzi mi o to ze skoro ludzie ktozy graja ze mna po pare h dziennie nie maja mi za zle ze se pogaworze, to dlaczego On ma to za zle? Skoro nie spedza nawet ulamka czasu jaki gram z innymi. |
|
|
|
|
 |
7KeN
Mega Gaduła SignuM leszcz !
Grupa: PrzyjacielWiek: 18 Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 129 Skąd: SignuM leszcz !
|
Wysłany: 2010-08-24, 13:41
|
|
|
| Neutral :p |
|
_________________ SignuM leszcz ! |
|
|
|
 |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1518 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2010-08-24, 14:41
|
|
|
| reklamy powinny być, aby być adminem trzeba spełnić wymagania, więc ja też jestem na razie na neutral. |
|
|
|
|
 |
_eXe_
Mega Gaduła

|
Wysłany: 2010-08-24, 14:50
|
|
|
| A ja mam takie pytanko nie skromne. Czy jest sens je dawac, znaczy ta 1 brakujaca, bo nie wiem czy wogole jest jeszcze szansa na tego admina... |
|

|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-09-03, 22:13 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: r4is0n |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |