| Autor |
Wiadomość |
kamilus96t
Wygadaniec

Grupa: UserWiek: 15 Dołączył: 27 Lip 2009 Posty: 38 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: 2009-07-27, 08:32 Podanie
|
|
|
Witam. Chciałbym złożyć podanie.
Którym działem chcesz się zając?:
Odp.: Mogę wszystkim, ale najlepiej mi będzie szło z amxx'em, cs'em, gdyż mam swój serwer klanowy stawiany na @postrzelaj.pl.
Dlaczego akurat Ty jesteś dobrym kandydatem na to miejsce?:
Odp.: Co prawda mam tylko 13 lat, ale jestem w tych sprawach dosyć dobry. To jest już mój drugi serwer i działa bez zarzutu.
Co zrobisz, aby pomóc forum?:
Odp.: Będę reklamował, i wszystko co się da.
Posiadasz jakieś doświadczenie? (Byłeś adminem, moderatorem na innych forach?):
Odp.: Posiadam własną stronę webspella, którą robię dla mojego klanu. Przy okazji, jak w każdym webspellu jest też forum. Tylko takie dno. www.headhunters-cs.pl
Coś o sobie: Odp.: W wolnych chwilach gram w Cs na swoim serwerze. Nick: [*H-H*]-KaMiLuS
Zainteresowania: Odp.: Counter Strike, Serwer CS |
|
|
|
|
 |
r4is0n
Mega Gaduła Prof.S.JonaliSta

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 795 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2009-07-27, 08:46
|
|
|
| Wiek Cie nie puszcza. Jak minimalnie 16 lat to 16. Stosujmy się do regulaminu. Udzielaj się na forum, żebym zobaczył czy ogarniasz. Jeśli tak na pewno coś wymyślimy. ;] |
|
|
|
|
 |
kamilus96t
Wygadaniec

|
Wysłany: 2009-07-27, 19:55
|
|
|
| r4is0n napisał/a: | | Wiek Cie nie puszcza. Jak minimalnie 16 lat to 16. Stosujmy się do regulaminu. Udzielaj się na forum, żebym zobaczył czy ogarniasz. Jeśli tak na pewno coś wymyślimy. ;] |
Wiem, że dużo to ja lat nie mam, ale czy by się nie dało nagiąć regulaminu dla mnie ;^^ ? 13 lat, ale nie gram tylko w Cs'a jak niektórzy. |
|
|
|
|
 |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1498 Otrzymał 40 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2009-07-27, 20:38
|
|
|
| kamilus96t napisał/a: | | ale czy by się nie dało nagiąć regulaminu dla mnie ;^^ ? |
Dla jednej osoby raczej nie. Wykaż się dużą aktywnością na forum, a na pewno zostaniesz zauważony, być może jakaś ranga zostanie Ci przypisana. |
|
| Ostatnio zmieniony przez :dzun: 2009-07-27, 20:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
kamilus96t
Wygadaniec

|
Wysłany: 2009-07-27, 20:39
|
|
|
| :DzunieK: napisał/a: | | kamilus96t napisał/a: | | ale czy by się nie dało nagiąć regulaminu dla mnie ;^^ ? |
Dla jednej osoby raczej nie. Wykaż się duża aktywnością na forum, a na pewno zostaniesz zauważony, być może jakaś ranga zostanie Ci przypisana. |
Ok. Zróbcie więcej działów z amxx itp. |
|
_________________ Napijemy się?
 |
|
|
|
 |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1498 Otrzymał 40 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2009-07-27, 20:48
|
|
|
| kamilus96t napisał/a: | | Ok. Zróbcie więcej działów z amxx itp. |
to już nie w tym temacie.
Pisz tutaj : Prośby, problemy, pomysły.
Temat zamykam. |
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2009-07-27, 20:48 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: :dzun: |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |