| Autor |
Wiadomość |
Misiek
Upierdliwiec

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 41 Skąd: Siem-ce
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:19 [PROBLEM] Piekielny to SKURWYSYN.
|
|
|
Na wejściu chcę Ci powiedzieć że jesteś pierdolonym hejterem, lamusem i mam na Ciebie wyjebane.
Wpierdalasz sie w każdy temat, każdą propozycję, każde podanie o admina i starasz sie wszystkim wszystko zajebać. Nowym ludziom, chętnych na administratora każesz więcej grać na serwerze a sam chuj grasz - PIZDA.
Najdrobniejsze błędy administratora, takie jak przypadkowe kicki, przekleństwo, niesłuszny ban od razu podpierdalasz z ucha, na POLICJE WYPIEDALAJ!
Szkoda mi słów na takie cioty ale skoro napisałem to już chuj .
Żeby Ci Ty kurwo baseball`em rozpierdolili tą pustą głowe .
POZDRAWIAM !
PS.
Nie jestem zadowolony z usługi twojej mamy. |
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:29
|
|
|
Hahaha piekielny, uciekaj w popłochu !
Drogi kolego, wypowiadaniem się na każdy dowolny temat, podkreślając swoje argumenty jest właśnie nasz obowiązek. Każdy może się do czegoś przyczepić. Gdybyś był choć troszkę mądrzejszy zrozumiałbyś o co chodzi Piekielnemu w swoich wypowiedziach, chodzi o o aby pierw włożyli troszkę serca w serwer a później zaczęli działać .
Brak mi słów na takie wypowiedzi, poza tym pokazałeś jak płaską masz osobowość pisząc takie wyzwiska.
To Ty jesteś bezczelnym zerem. A on na tym serwerze grał, jak Ty jeszcze na kupę mówiłeś papu .
Pozdrawiam; ` Powaznie ?
I nie interesuje mnie czy jesteś, rembi, sermbi czy chuj wie kim. Przynajmniej on bywa na forum i trzyma fason, a Ty tutaj jesteś tylko gościem, wiec licz się z tym co piszesz mimo że jesteś "TWARDZIELEM" . |
|
_________________ Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej (; .
 |
| Autor postu otrzymał 1 fragów(i) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 fragi(ów): realista |
 |
Misiek
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-12-06, 22:36
|
|
|
| ` Poważnie ? napisał/a: | To Ty jesteś bezczelnym zerem. A on na tym serwerze grał, jak Ty jeszcze na kupę mówiłeś papu . |
No dobra może jestem bezczelny, może i jestem dla Ciebie zerem. Tylko szkoda że jakoś od początku byłem z Ultra Style i wpierdolił się taki lamus jak Piekielny i reszta ziomków z tej wiochy i są teraz adminami i mają kontrole. Więc po chuj piszesz takie bzdury jak nie masz pojęcia o historii powstawania Ultra Style .
Pozdrawiam.
Wyjebane mam na tą sieć, wejde czasem popatrzeć na to co się tu dzieje .
Ja wiem że lubisz lizać dupsko i wcinać się w każdą rozmowe . Doświadczyłem tego nie raz.
ELO. |
|
| Ostatnio zmieniony przez Misiek 2010-12-06, 22:38, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:36
|
|
|
Dzięki za poprawę humoru na wieczór :-) będzie się lepiej spało :-)
nie mam zamiaru zniżać się do Twojego poziomu i nie skomentuję tych wypocin - yyyy znaczy nie ma się już do czego zniżać bo słowa "poziom" nie ma w Twoim słowniku :-)
Pozdrawiam
Piekielny! |
|
| Autor postu otrzymał 1 fragów(i) |
|
|
|
 |
Więcej szczegółów
|
Wystawiono 1 fragi(ów): realista |
 |
realista
Mega Gaduła AUUU.!

Grupa: V.I.PWiek: 19 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 112 Otrzymał 6 fragów(i)
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
Wysłany: 2010-12-06, 22:45
|
|
|
| Misiek napisał/a: | | ` Poważnie ? napisał/a: | To Ty jesteś bezczelnym zerem. A on na tym serwerze grał, jak Ty jeszcze na kupę mówiłeś papu . |
Wyjebane mam na tą sieć, wejde czasem popatrzeć na to co się tu dzieje .
Ja wiem że lubisz lizać dupsko i wcinać się w każdą rozmowe . Doświadczyłem tego nie raz.
ELO. |
Wiesz, miło mi się zaśnie a dupy nigdy nie lizałem, bo dla mnie zawsze byłeś zerem . Kto dupe lizał to lizał, nie prosiłem tutaj nigdy o nic, wiele mi oferowano .
Jak dla mnie ten temat jest do zamknięcia, bo to tylko zwykła obraza z zazdrości o status . |
|
_________________ Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej (; .
 |
|
|
|
 |
Misiek
Upierdliwiec

|
Wysłany: 2010-12-06, 22:56
|
|
|
Zapomniałem w poprzednim poście zapisać że nie zazdroszczę niczego tym ochlaptusom którzy mają range ADMIN. Więc teraz już wiesz .
Dla mnie również byłeś zerem, zastanawia mnie twoje ciągłe nowe steam`y, ale nie że hax ZIĄ.
Jak co to dawaj na ring !
Yea. |
|
|
 |
TREEq
Mega Gaduła
Grupa: AdministratorWiek: 19 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 383 Otrzymał 18 fragów(i) Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2010-12-06, 23:03
|
|
|
Misiek już prędko nie wejdzie na forum
koniec żałosnego tematu |
|
_________________ Masz konto steam?! Przeczytaj To! |
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-12-06, 23:03 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: TREEq |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |