| Autor |
Wiadomość |
Ormox
Paplacz

Grupa: UserDołączył: 01 Sty 2010 Posty: 13
|
Wysłany: 2010-08-30, 00:03 Prośba o Admina:)
|
|
|
Podanie o : admina
Nick z gry : [Soon] - Nick nie zawsze ten sam, ponieważ nie gram dla rankingu. Poza tym zmieniam nick na np. mixach? W top15 chyba sie łapie na nicku podanym wyżej(jezeli to jest wazne?) :O.
Rodzaj gry : Steam
Staż gry : 3~ lata(od paru dni na swoim steamie:P, wczesniej korzystalem ze steama starszego brata:))
Link do statystyk : Statystyki nie dzialaja, przynajmniej u mnie:P
W jakich godzinach mniej więcej grasz : Bardzo róznie, ale częściej jest to wieczór.
Kiedy zacząłeś grę na serwerze : Grę na serwerze zacząłem w lutym br. Grałem pod różnymi nickami.
Czy miałeś admina na innym serwerze : Nie, nie mialem.
Znajomość amxmodmenu: Dobra.
Wyjaśnij czemu chcesz być adminem : Szczerze ? Denerwuje mnie to, ze nie ma adminów przez wiekszosc dnia na serwerze! Tak, taka jest prawda. Jeżeli nie ma adminów to oznacza, że przybywa cziterów. Podoba mi sie atmosfera na serwerze która jest tworzona przez pewna grupke ludzi. Nie chcailbym, aby zostalo to zniszczone przez osoby grajace na "skillach z pulpitu" .
Dasz rade wysłać kwote 10zł przeznaczona na serwer? : Myśle, że tak.
Linki do reklamy serwera (min. 5) : Serwer moge rozreklamować dzisiaj rano, ponieważ teraz ide spać. Dobranoc:)
P.S. Nie wiem czy to ważne, ale mój kolega z obecnej klasy ma admina na waszych serwerach. Myśle, ze jego nick nie jest ważny, bo nie chodzi tu o jakiekolwiek popisywanie sie przed innymi, lecz o to że mógłby mnie np. podszkolic w amxie .
Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam,
Ormox. |
|
|
|
|
 |
Piekielny!
Mega Gaduła Rex of Inferno

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-08-30, 06:33
|
|
|
| Cytat: | | Czy miałeś admina na innym serwerze : Nie, nie mialem. |
| Cytat: | | Znajomość amxmodmenu: Dobra. |
nie miałeś adma nigdzie a znajomość amxa określasz jako dobrą - yhym
| Cytat: | | Dasz rade wysłać kwote 10zł przeznaczona na serwer? : Myśle, że tak. |
nie ma co myśleć tylko krótka piłka - będziesz miał czy nie ? nikt Ci fundował adma nie będzie.
| Cytat: | | Linki do reklamy serwera (min. 5) : Serwer moge rozreklamować dzisiaj rano, ponieważ teraz ide spać. Dobranoc:) |
no to czekamy
| Cytat: | | P.S. Nie wiem czy to ważne, ale mój kolega z obecnej klasy ma admina na waszych serwerach. |
B. proszę o nicka kolegi
Pzdr Piekielny! |
|
|
|
|
 |
KeTc]-[uP
Plociuch

Grupa: UserWiek: 20 Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 65 Otrzymał 1 fragów(i) Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 2010-08-30, 06:39
|
|
|
| Jestem na Nie... powody jak wyżej an dodatek kolejny gracz który rejestruje się tylko po to by złożyć podanie o adma a potem mam to w dupie... |
|
_________________ 60 L ogólne - KLIK |
|
|
|
 |
gangsta_
Plociuch Admin [CoD]

Grupa: UserWiek: 23 Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 60 Otrzymał 2 fragów(i) Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2010-08-30, 10:36
|
|
|
| NIe |
|
|
|
|
 |
7KeN
Mega Gaduła SignuM leszcz !
Grupa: PrzyjacielWiek: 18 Dołączył: 15 Lip 2010 Posty: 129 Skąd: SignuM leszcz !
|
Wysłany: 2010-08-30, 11:10
|
|
|
| niE !! |
|
_________________ SignuM leszcz ! |
|
|
|
 |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1518 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2010-08-30, 20:18
|
|
|
| Cytat: | | Linki do reklamy serwera (min. 5) : Serwer moge rozreklamować dzisiaj rano, ponieważ teraz ide spać. Dobranoc:) |
ok, to czekam, reklamy też wrzuć |
|
|
|
|
 |
Ormox
Paplacz

|
Wysłany: 2010-08-31, 11:23
|
|
|
@up skibson
1. Nie mialem admina na zadnych powaznym serwerze, a jezeli dla Ciebie liczy sie "admin" na mixie np ? To gratuluje i zycze pwoodzenia w dalszej grze:).
2. Nie zawsze kazdy ma pieniadze. Moze dla Ciebie 10 zl to jest malo. Poza tym kwestie pieniezne, powinny byc wazne dopiero po "glosowaniu". Bo jezeli chodzi Wam o pieniadze i 13 letnich Adminow banujacych za skilla i naduzywajacych mikro to... brak mi słów.
3. Kolejny smieszny punkt. Kazdy kto chce zostac adminem musi reklamowac serwer mimo tego, ze admina moze nie dostac. Kto wychodzi na tym lepiej ? >WY< Jeżeli tylko reklama np. mi, pozostanie do bycia adminem, ok zrobie to:).
4. TREEq
@up ketchup~
Z tego co mi sie zdaje i z tego co widze(bo umiem czytac) to jestem na tym forum dluzej niz Ty. To, ze sie nie udzielam to juz inna sprawa.
PYTANIE DO WSZYSTKICH:
Czemu admin z serwera 4fun moze sie wypowiadac na temat serwera tp?
Pozdrawiam, Ormox. |
|
|
|
|
 |
Piekielny!

Grupa: PrzyjacielWiek: 25 Dołączył: 28 Lut 2010 Posty: 248 Otrzymał 10 fragów(i)
|
Wysłany: 2010-08-31, 12:50
|
|
|
odpowiem Ci na Twój kiepski post wieczorem albo jutro rano bo spadam do pracy
pzdr Piekielny! |
|
|
|
|
 |
KeTc]-[uP
Plociuch

Grupa: UserWiek: 20 Dołączył: 22 Maj 2010 Posty: 65 Otrzymał 1 fragów(i) Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 2010-08-31, 13:28
|
|
|
| Co z tego że się zarejestrowałeś... Kolejnym pretekstem jest fakt że na serwie cię nie widzę... więc mnie nie przekonasz a przy okazji także nie obrażaj |
|
_________________ 60 L ogólne - KLIK |
|
|
|
 |
:dzun:
Mega Gaduła GaGa ulala

Grupa: AdministratorDołączył: 21 Lip 2009 Posty: 1518 Otrzymał 37 fragów(i) Skąd: Jamajka.
|
Wysłany: 2010-08-31, 19:50
|
|
|
Jednak ja będę na tak, chociaż reklam dalej nie widzę.
Ogarnięty jesteś, a to jest najważniejsze. |
|
|
|
|
 |
Wasilij
Mega Gaduła

Grupa: Admin [TP]Dołączył: 15 Sty 2010 Posty: 185 Otrzymał 3 fragów(i) Skąd: US
|
Wysłany: 2010-08-31, 21:37
|
|
|
Ja tez nie mam nic do zarzucenia mysle ze kolega sie spisze w roli admina |
|
|
 |
Piekielny!

|
Wysłany: 2010-08-31, 22:39
|
|
|
| :DzunieK: napisał/a: | Jednak ja będę na tak, chociaż reklam dalej nie widzę.
Ogarnięty jesteś, a to jest najważniejsze. |
po czym wnosisz, że jest ogarnięty bo dla mnie 0
[ Dodano: 2010-08-31, 23:45 ]
| Cytat: | | 1. Nie mialem admina na zadnych powaznym serwerze, a jezeli dla Ciebie liczy sie "admin" na mixie np ? To gratuluje i zycze pwoodzenia w dalszej grze:). |
uczymy się czytać ze zrozumieniem ok? gdzie widzisz w moim poscie ze dla mnie liczy się adm na mixie itp ?
| Cytat: | | 2. Nie zawsze kazdy ma pieniadze. Moze dla Ciebie 10 zl to jest malo. Poza tym kwestie pieniezne, powinny byc wazne dopiero po "glosowaniu". Bo jezeli chodzi Wam o pieniadze i 13 letnich Adminow banujacych za skilla i naduzywajacych mikro to... brak mi słów. |
kwestia kasy jest b.ważna bo adma za darmo to niema - wspieranie serwa to podstawa, nikt za darmo Ci serwa nie postawi. Głosowanie jest zawsze i limit wieku też jest - poczytaj regulamin bo widzę, że go nie znasz a startujesz o adma...brak mi slów
| Cytat: | | 3. Kolejny smieszny punkt. Kazdy kto chce zostac adminem musi reklamowac serwer mimo tego, ze admina moze nie dostac. Kto wychodzi na tym lepiej ? >WY< Jeżeli tylko reklama np. mi, pozostanie do bycia adminem, ok zrobie to:). |
Takie zasady - nie pasuje to out - każdy z nas musiał rozreklamować serwery więc rusz 4litery
| Cytat: | PYTANIE DO WSZYSTKICH:
Czemu admin z serwera 4fun moze sie wypowiadac na temat serwera tp? |
a czemu by nie ? jest admem w sieci Ultra-style więc ma do tego pełne prawo |
|
|
|
|
 |
Ormox
Paplacz

|
Wysłany: 2010-09-01, 18:48
|
|
|
Nie mam sily odpowiadac na Twoje posty Skibson. Nie piszesz zbyt dojrzale(nie mam zamiaru Cie tu obrazac). Jezeli chodzi o pieniadze to na kolejnych 100 serwerach z wyszukiwarki rowniez moge kupic admina za smsa. Ale co to za admin ? W sumie taki sam jak tutaj, tylko Ty nie chcesz nowego adma(czepiasz sie o kazdy pkt regulaminu), bo moze myslisz, ze sam ogarniesz serwer, chociaz Ciebie na nim nie widac. Bezsens. Wyjdzie na NIE, ok przyjme to, bo innego wyboru nie mam, ja chcialem tylko pomoc:).
@up Skibson
Kiedy odpiszesz mi na tego "kiepskiego" posta ?:) / Chyba, ze to ja nie umiem czytac ze zrozumieniem i go nie znalazlem... Chyyyyba, ze te 2 pkt co tam gdzies wyzej napisales, to jest Twoja sensowna odpowiedz.
Jezeli nikt nie chce juz nic dodac to zycze milego ogarniania serwa przez 2h dziennie.
@edit
Ketchup < Ja takze nie widze Cie na serwerze .
Pozdrawiam, Ormox. |
|
|
|
|
 |
r4is0n
Mega Gaduła Prof.S.JonaliSta

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 817 Otrzymał 40 fragów(i) Skąd: Nowy Targ
|
Wysłany: 2010-09-01, 18:58
|
|
|
Wyjdę wszystkim na przeciw - widzę już któreś dobre podanie, które jest "obrzucane błotem" przez innych ..
Nie będę odpowiadał innym na ich posty (które nie są tutaj trafne), bo szkoda na to czasu..
btw. gangsta_, Stanek, jeśli podejmujecie się pisania czy jesteście za czy przeciw to wyjaśnijcie swoją decyzję, w przeciwnym razie polecą warny.
Ormox, czekam na PW z Twoim SteamID.
Oczywiście reklamy tez myślę że nadrobisz.
Dla wyjaśnienia - przyjęty na okres próbny. |
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2010-09-01, 19:03 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: r4is0n |
Powód zamknięcia:
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |