| Autor |
Wiadomość |
CzyToWazne.?!
Paplacz
Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 15
|
Wysłany: 2011-01-08, 22:32 Skarga na (pseudo) admina Powaznie ?
|
|
|
mój nick: CzyToWazne?!
nick admina: Poważnie ?
zgłaszam skargę ponieważ admin poważnie grał na serwerze z lagami ze nie szlo w niego trafić jak zwróciłem mu uwagę żeby wyszedł i ogarnął lagi bo regulamin obowiązuje każdego. a on że " ciekawe ile moja stara śniegu zjadł że urodziła takiego bałwana"
dowód-http://www.speedyshare.com/files/26143247/adadadad.bmp
proszę żeby ogarnąć tego admina trochę:) |
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
|
|
|
 |
kropka2011
Nowicjusz
Grupa: UserDołączył: 08 Sty 2011 Posty: 4
|
Wysłany: 2011-01-08, 22:42
|
|
|
| Powaznie chyba mowie chyba ma lagi fpsowe nie lagi internetu dlatego go tnie wiec nie miej do niego pretensji o to a po drugie tak do kobiet sie zwracac to naprawde szkoda gadac |
|
|
|
|
 |
CzyToWazne.?!
Paplacz
Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 24 Gru 2010 Posty: 15
|
Wysłany: 2011-01-08, 22:43
|
|
|
| co do pauli to każdy by się wku*** jak by się runda zaczęła a ktoś by cie ukarał a co do kultury to nie kłamę bo mam słabe nerwy a to prawda żę miał lagi a ping nie miał nic do rzeczy klatkował żę nie szło trafić.. tyle ode mnie:) ale kropka jak ty byś miał takie lagi to byś dostał od razu kicka albo i nawt bana czyż nie? |
|
|
|
|
 |
` Poważnie ?
Plociuch

Grupa: UserWiek: 21 Dołączył: 04 Cze 2010 Posty: 64 Otrzymał 4 fragów(i) Skąd: te brawa ?
|
Wysłany: 2011-01-08, 22:55
|
|
|
CzyToWazne.?!, czyż nie , kickujemy za ping, fps nie zależą od nas, tylko od sprzętu. Na niego nie narzekam, a to że czasami zaklatkuje, zdarza się każdemu. Nie ma się o co kłócić i robić sprzeczek, po prostu denewuje mnie Twoje zachowanie na serwerze, jesteś strasznie nie miły wobec większości graczów, szczególnie w moim przypadku. Następnym razem to ja zrobię ss Twoich wypowiedzi, ciekawe jak wtedy się poczujesz ? Bd Ci miło czytając to, jak obrażasz graczy, wyzywasz od wh etc ? Pewno tak, bo przecież lubisz to robić skoro nie potrafisz się pohamować. Gdybym był dla Ciebie chamski , za same te odzywki dałbym Ci bana na minimum godzinę, za obrażanie graczy/admina . Nie będę wypowiadał się już w tym temacie, bo dla mnie to nie ma sensu.
Dziękuje za uwagę, dobranoc . |
|
_________________ Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej (; .
 |
|
|
|
 |
Niach niach xD
Plociuch Niach niach xD

Grupa: V.I.PWiek: 25 Dołączył: 24 Paź 2010 Posty: 69 Otrzymał 1 fragów(i) Skąd: POLAND
|
Wysłany: 2011-01-08, 23:10
|
|
|
| CzyToWazne.?! napisał/a: | | co do pauli to każdy by się wku*** jak by się runda zaczęła a ktoś by cie ukarał a co do kultury to nie kłamę bo mam słabe nerwy a to prawda żę miał lagi a ping nie miał nic do rzeczy klatkował żę nie szło trafić.. tyle ode mnie:) ale kropka jak ty byś miał takie lagi to byś dostał od razu kicka albo i nawt bana czyż nie? |
to jak masz slabe nerwy kolego to niech ci mama melisy zaparzy na uspokojenie, a co do lagow to kazdemu moga sie zdarzyc, a admin zawsze upomina aby gracz ogarna ping a pozniej daje kick lub ban na 5 min. wiec skoro masz slabe nerwy to idz grac w bierki albo nic nie pisz na say. Popieram Powaznie. tyle ode mnie |
|
_________________ Rach ciach byl tu Niach xD
 |
|
|
|
 |
S4ul
Nawijacz

Grupa: V.I.PDołączył: 03 Kwi 2010 Posty: 25 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: 2011-01-08, 23:35
|
|
|
| no ja popieram admina ,,Poważnie ?'' no bo Ty[CzyToWażne?] jakiś nie ogarnięty jesteś myślałem ze jesteś inny ale się myliłem. tez widziałem parę akcji z Tobą co do kultury... i moim zdaniem mógł byś się jej troch pouczyć. |
|
_________________ ... |
|
|
|
 |
panX
Nowicjusz
Grupa: UserDołączył: 31 Gru 2010 Posty: 7
|
Wysłany: 2011-01-09, 11:34
|
|
|
| CzyToWazne.?! najpierw sie mysli potem sie pisze. |
|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-01-09, 12:56 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |