| Autor |
Wiadomość |
rembi
Nawijacz

Grupa: UserWiek: 18 Dołączył: 21 Sty 2011 Posty: 29 Skąd: ptak nasrał ?
|
Wysłany: 2011-01-21, 01:42 z0han
|
|
|
Wchodze na serwer mapa aim_map, biore awp poczatek rundy zabijam z0hana kick: "nie bij z respa" wchodze ponownie i mówie " a czy tu gdzies jest zakazane nie z respa, szanowny adminie" jeżeli nawet to i tak nie było z respa ale z0han nie wie jak jest z respa a jak nie, po czym z0han daje mi bana na 10h powód "Obraza admina/rodziny gracza" no to jest kur** śmieszne, po tym jak mi dał bana, przyznaje wkurzyłem się i też użyłem nie miłych słów, zmieniłem ip i wszedłem ponownie chciałem sie zapytac ocb i znowu ban 10h
http://www.speedyshare.co...88998/z0han.dem <- demko |
|
|
|
|
 |
zohandv1r
Plociuch
Grupa: V.I.PDołączył: 16 Sie 2010 Posty: 62
|
Wysłany: 2011-01-21, 01:58
|
|
|
no wiec moj drogi z mojej strony wygladalo to inaczej ponizej wklejam linki do screenow i co to jest za samowolka z unbannami takie rzeczy sie zalatwia tylko przez forum a nie ze se masz kolege admina co gral pod nickiem maz patryszji i on Cie odbanowuje....
http://tinypic.com/view.php?pic=iyjxcj&s=7
http://tinypic.com/view.php?pic=zix0sm&s=7
krotko mowiac bann sie nalezal i reprymenda dla pana admina o ktorym wpsomnialem wczesniej |
|
|
|
|
 |
realista
Mega Gaduła AUUU.!

Grupa: V.I.PWiek: 19 Dołączył: 30 Lis 2010 Posty: 112 Otrzymał 6 fragów(i)
|
Wysłany: 2011-01-21, 01:59
|
|
|
... niemoge...
zohan ma chyba okres ^^
gralem wtedy na serwie 3 runda ja mialem staty 9.1 zohan no ... troszeke gorsze i zabiem go znowu i dostalem kika {nie z respa} a on chyba zrobil z 11 krokow no mowie sobie : spoko to admin nie bede robil z tego dymu . za 3 min gracz rembi zabil zohana i kick nie z respa ... a on znowu zrobil z 11 krokow . napisalem mu na say team+@ zeby nie przesadzał bo to juz jest smieszne 0_o ... nato wbija rembi i mowi mu czy tu gdzies jest zakazane nie z respa (czy jakos tak) ale nie skierowal w jego kierunku zednych slow ktore mogly bo go urazic . ale jak dostal bana to przez te kilka sekund jak nim go wywalilo z serwera no to owszem pojechal z nim jak z taczka g*wna ale ja zrobil bym tak samo . nato ja napisalem mu zeby sie ogarnol i nie dawal ludziom bana za free i dalem UB rembi wbil i znowu ban 0_O ...
PS. mam nadzieje ze prawda wyjdzie najaw i niedostane ostrzeżenia po raz trzeci. . .
to wszystko z mojej strony
aha i jeszcze na temat UB pisalem ci bardziej liczacy sie adminie niz ja na say team +@ ze daje mu UB nato ty nic myslalem ze niemasz nic przeciwko ..... ah brak mi slow
PS:to nie moj kolega???? |
|
_________________ NIE DENERWOJ MNIE BO I TY TAM WYLĄDUJESZ!!!
 |
| Ostatnio zmieniony przez realista 2011-01-21, 02:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rembi
Nawijacz

|
Wysłany: 2011-01-21, 02:02
|
|
|
z0han ty nie umiesz czytac? Przeczytaj to co napisałem..
Te ss to dopiero po banie, bo poniosło mnie nic Ci nie zrobiłem a Ty z dupy powód "Obraza gracza/rodziny admina" .. |
|
|
|
|
 |
zohandv1r
Plociuch
|
Wysłany: 2011-01-21, 02:07
|
|
|
| może i realista faktycznie mógł sie przyczepić do tego ze zrobiłem kilka kroków i nie bil z respa choć tak rzeczywiście było bo nie dałem rady dobiec do najblizszej broni nawet to rembi z premedytacja przypierdoli mi heada z awpy od razy z respa dlatego dostal kicka i nie bedzie mi zaden z graczy tymbardziej tych ktorych nie znam jechal od smiecia, to co powiedzial pozniej potwierdzilo tylko jak wysoka kulture reprezentuje ten pan, bann sie nalezal a nast razem rembi dwa razy się zastanowi zanim użyje wulgaryzmow |
|
|
|
|
 |
realista
Mega Gaduła AUUU.!

|
|
|
|
 |
zohandv1r
Plociuch
|
Wysłany: 2011-01-21, 02:11
|
|
|
| pierwszy ss jest po kicku nie po bannie i to zanim dostales pierwszego bana a dopiero pozniej masz 2 ssa na ktorym jasno i wyraznie widac twoje naganne zachowanie, ktorego CI zrobilem jak wszedles po 1 banie wszystko |
|
|
|
|
 |
rembi
Nawijacz

|
Wysłany: 2011-01-21, 02:13
|
|
|
| Cytat: | | to rembi z premedytacja przypierdoli mi heada z awpy od razy z respa |
acha..
szkoda że nie ma hltv na serwie bo wtedy prawda by wyszła i można by było potwierdzić jak dziecinny i prosty jesteś..
| Cytat: | | i nie bedzie mi zaden z graczy tymbardziej tych ktorych nie zma jechal od smiecia | co za wrażliwość ;o rodzina prezydenta ?
[ Dodano: 2011-01-21, 02:17 ]
HAHAHAHAHAHA no kur** spadne ze stołka.
Dałeś mi kicka, po czym wszedłem i napisałem "śmieciu a czy tu gdzieś jest napisane ze nie wolno z respa?" i odrazu dałeś mi bana na 10h...
Jesteś adminem i próbujesz wykorzystać swoją wyższość na forum pisząc bzdury..
Przydałoby się hltv na tym serwerze i wtedy wszystkie takie incydenty byłyby rozpatrywane w odpowiedni sposób.
[ Dodano: 2011-01-21, 02:23 ]
dobra, prześpie się i ban zniknie.
Ale i tak jesteś "śmieciem" i pozwole sobie tak powiedzieć.
Masz range admin i w 75% główny admin będzie Ci wierzył oraz reszta twojej kinder mafii adminów będą Cie popierać i będziesz zajebisty. Tak to już jest, zero sprawiedliwości, same kłamstwa. |
|
|
|
|
 |
realista
Mega Gaduła AUUU.!

|
|
|
|
 |
SignuM
Mega Gaduła

Grupa: AdministratorWiek: 20 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 1186 Otrzymał 28 fragów(i) Skąd: Rzeszów
|
|
|
|
 |
BOT AUTOZAMYKACZ Pilnuje porządku

|
Wysłany: 2011-01-21, 09:41 BOT AUTOZAMYKACZ
Wiadomość wygenerowana automatycznie
|
Ten temat został zamknięty przez: SignuM |
|
Z pozdrowieniami, Zespoół Ultra-Style.pl. |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj do ulubionych Wersja do druku
Ulubione tematy |