Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ
ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)

Poprzedni temat «» Następny temat
Autor Wiadomość
rembi 
Nawijacz

Grupa: User
Wysłany: 2011-01-21, 01:42   z0han

Wchodze na serwer mapa aim_map, biore awp poczatek rundy zabijam z0hana kick: "nie bij z respa" wchodze ponownie i mówie " a czy tu gdzies jest zakazane nie z respa, szanowny adminie" jeżeli nawet to i tak nie było z respa ale z0han nie wie jak jest z respa a jak nie, po czym z0han daje mi bana na 10h powód "Obraza admina/rodziny gracza" no to jest kur** śmieszne, po tym jak mi dał bana, przyznaje wkurzyłem się i też użyłem nie miłych słów, zmieniłem ip i wszedłem ponownie chciałem sie zapytac ocb i znowu ban 10h
http://www.speedyshare.co...88998/z0han.dem <- demko
Postaw fraga autorowi tego posta

zohandv1r
Plociuch

Grupa: V.I.P
Wysłany: 2011-01-21, 01:58   

no wiec moj drogi z mojej strony wygladalo to inaczej ponizej wklejam linki do screenow i co to jest za samowolka z unbannami takie rzeczy sie zalatwia tylko przez forum a nie ze se masz kolege admina co gral pod nickiem maz patryszji i on Cie odbanowuje....

http://tinypic.com/view.php?pic=iyjxcj&s=7

http://tinypic.com/view.php?pic=zix0sm&s=7

krotko mowiac bann sie nalezal i reprymenda dla pana admina o ktorym wpsomnialem wczesniej

realista 
Mega Gaduła
AUUU.!

Otrzymał 6 fragów(i)
Wysłany: 2011-01-21, 01:59   

... niemoge...
zohan ma chyba okres ^^
gralem wtedy na serwie 3 runda ja mialem staty 9.1 zohan no ... troszeke gorsze i zabiem go znowu i dostalem kika {nie z respa} a on chyba zrobil z 11 krokow no mowie sobie : spoko to admin nie bede robil z tego dymu . za 3 min gracz rembi zabil zohana i kick nie z respa ... a on znowu zrobil z 11 krokow . napisalem mu na say team+@ zeby nie przesadzał bo to juz jest smieszne 0_o ... nato wbija rembi i mowi mu czy tu gdzies jest zakazane nie z respa (czy jakos tak) ale nie skierowal w jego kierunku zednych slow ktore mogly bo go urazic . ale jak dostal bana to przez te kilka sekund jak nim go wywalilo z serwera no to owszem pojechal z nim jak z taczka g*wna ale ja zrobil bym tak samo . nato ja napisalem mu zeby sie ogarnol i nie dawal ludziom bana za free i dalem UB rembi wbil i znowu ban 0_O ...
PS. mam nadzieje ze prawda wyjdzie najaw i niedostane ostrzeżenia po raz trzeci. . .
to wszystko z mojej strony

aha i jeszcze na temat UB pisalem ci bardziej liczacy sie adminie niz ja na say team +@ ze daje mu UB nato ty nic myslalem ze niemasz nic przeciwko ..... ah brak mi slow
PS:to nie moj kolega????
Ostatnio zmieniony przez realista 2011-01-21, 02:02, w całości zmieniany 1 raz  

rembi 
Nawijacz

Wysłany: 2011-01-21, 02:02   

z0han ty nie umiesz czytac? Przeczytaj to co napisałem..
Te ss to dopiero po banie, bo poniosło mnie nic Ci nie zrobiłem a Ty z dupy powód "Obraza gracza/rodziny admina" ..

zohandv1r
Plociuch

Wysłany: 2011-01-21, 02:07   

może i realista faktycznie mógł sie przyczepić do tego ze zrobiłem kilka kroków i nie bil z respa choć tak rzeczywiście było bo nie dałem rady dobiec do najblizszej broni nawet to rembi z premedytacja przypierdoli mi heada z awpy od razy z respa dlatego dostal kicka i nie bedzie mi zaden z graczy tymbardziej tych ktorych nie znam jechal od smiecia, to co powiedzial pozniej potwierdzilo tylko jak wysoka kulture reprezentuje ten pan, bann sie nalezal a nast razem rembi dwa razy się zastanowi zanim użyje wulgaryzmow

realista 
Mega Gaduła
AUUU.!

Otrzymał 6 fragów(i)
Wysłany: 2011-01-21, 02:10   

jak biegniesz do broni ktora znajduje sie 15 km od ciebie to ja sie nie dziwie ze dostales hs a ty sie naucz czytac on cie zaczol wyzywac po tym jak dostal bana i slusznie i mi tu nie zawracaj mojgo czasu na pisanie tych bezsesownych postów.... przyznaj sie ze popelniles blad i po sprawie :razz:

zohandv1r
Plociuch

Wysłany: 2011-01-21, 02:11   

pierwszy ss jest po kicku nie po bannie i to zanim dostales pierwszego bana a dopiero pozniej masz 2 ssa na ktorym jasno i wyraznie widac twoje naganne zachowanie, ktorego CI zrobilem jak wszedles po 1 banie wszystko

rembi 
Nawijacz

Wysłany: 2011-01-21, 02:13   

Cytat:
to rembi z premedytacja przypierdoli mi heada z awpy od razy z respa

acha..
szkoda że nie ma hltv na serwie bo wtedy prawda by wyszła i można by było potwierdzić jak dziecinny i prosty jesteś..

Cytat:
i nie bedzie mi zaden z graczy tymbardziej tych ktorych nie zma jechal od smiecia
co za wrażliwość ;o rodzina prezydenta ?

[ Dodano: 2011-01-21, 02:17 ]
HAHAHAHAHAHA no kur** spadne ze stołka.
Dałeś mi kicka, po czym wszedłem i napisałem "śmieciu a czy tu gdzieś jest napisane ze nie wolno z respa?" i odrazu dałeś mi bana na 10h...
Jesteś adminem i próbujesz wykorzystać swoją wyższość na forum pisząc bzdury..
Przydałoby się hltv na tym serwerze i wtedy wszystkie takie incydenty byłyby rozpatrywane w odpowiedni sposób.

[ Dodano: 2011-01-21, 02:23 ]
dobra, prześpie się i ban zniknie.
Ale i tak jesteś "śmieciem" i pozwole sobie tak powiedzieć.
Masz range admin i w 75% główny admin będzie Ci wierzył oraz reszta twojej kinder mafii adminów będą Cie popierać i będziesz zajebisty. Tak to już jest, zero sprawiedliwości, same kłamstwa.

realista 
Mega Gaduła
AUUU.!

Otrzymał 6 fragów(i)
Wysłany: 2011-01-21, 02:23   

zeczywiscie przyznje racje ... ale smiecu to nie jest znowu taki okrutny wciep za kturego sie daje bana mi nieraz jada od najgorszych ale wiem ze moja wina bo cos zlamilem to ze tak powiem mam ich w .... i nie daje bana ale no ale dobra nie pisz juz nic naco bym mial odpisywac bo mniemam czasu na takie pzdety niech signum powie co ma powiedziec i git :D

a i chcialbym przypomniec ze cala te bezsesowna afere rozpetał bezsesowny kick zohan a wiec bezsesu bedzie jezeli zohan lub ja natym ucierpimy

SignuM 
Mega Gaduła

Grupa: Administrator
Otrzymał 28 fragów(i)
Wysłany: 2011-01-21, 09:41   

nie no jak już się wyżaliliście to dobrze ;)

bicie z respa zakazane przecież to jasne... 8/

BOT AUTOZAMYKACZ
Pilnuje porządku

Wysłany: 2011-01-21, 09:41   BOT AUTOZAMYKACZ

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez: SignuM

Z pozdrowieniami,
Zespoół Ultra-Style.pl.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi